22 / 11 / 17

Laura Prat guanya el pack familiar per ‘Maure el dinosaure’ de Teatre Nu al SAT!

La família de Laura Prat ha guanyat el sorteig d’un pack de 4 entrades per assistir a la primera de les 7 funcions que Teatre Nu oferirà de ‘Maure el dinosaure’ al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona. Serà aquest dissabte 25 de novembre, a les 17:30h (la resta de representacions tindran lloc els dies 26 novembre i 2, 3, 6, 16 i 17 de desembre; els dissabtes a les 17:30h i els diumenges i festius a les 12h i 17:30h).

‘Maure el dinosaure’ és un espectacle de teatre i titelles adreçat a nens i nenes entre 2 i 8 anys. Desborda humor i tendresa i treballa l’autonomia, els hàbits i les emocions dels infants a través de la història de dos bon amics. Ella és la Martina, una nena petita, valenta i pèl-roja; ell és en Maure, un dinosaure blau, gros i amb punxes blanques. Comparteixen jocs, somnis i aventures fins que un dia en Maure es perd enmig de la ciutat i, per intentar recuperar-lo, la Martina s’endinsarà en un viatge ple de perills, estranyeses, sorpreses i oportunitats.

Per participar al sorteig calia respondre: “Què estaries disposat a fer per un amic?”. Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook:

Sergi: Per un amic de veritat, el que calgués. Es tracta d’amor incondicional, com amb la família

Sara: Jo faria el que em demanés! “Un amic és un tresor”, sempre se l’ha de cuidar

Ana: Ens encantaria poder anar a veure aquesta obra. Per un amic de veritat fins… al infinito y más allá!!!!

Regina Martí Vicente Per un amic faria fins i tot allò que no em demanés!

Laura Prat Martinez Per un amic/a a tot, estar amb ell en els bons moments i els dolents amb els braços, mans i orelles ben obertes per el que li calgués. I les portes de casa sempre ben obertes!!!

Sonia López Aguilar Què estaries disposat a fer per un amic? Un bon amic/a forma part del meu cor! Així que allò no necessiti. Mira Elisabetta Saccardo

Marina Sanson Lambies Per el meu amic, m´enfrontaria a les seves pors i les convertiria en esperances.

Natalia Pardo Catalán Per un bon amic estaria per lo bo i per lo dolent incondicionalment!!

Mónica Pardo Per un amic, faria tot. L’amistat és de les millors coses que es pot tenir

Marta Forest Feliu Per un amic dels de veritat és quan estàs amb ell en els bons i mals moments. I que es senti un més de la família que hem format…els amics es trien i si els tries bé són perquè es quedin amb tu❤ Anna CastañedaLaura DolGerard Torruella Llobet Lidia López Garcia. Sort❤

Montserrat Font Ureña Per un amic/ga de veritat estaria disposada a tot i més 😉😗

Eva Garcia Ramirez Estaria disposada a compartir aquestes genials entrades

Vanessa Santos- Raul Galan Els amics són la família que escollim. Així que faria qualsevol cosa 😄

 

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This