12 / 08 / 19

EXPERIÈNCIA #CULSINQUIETS: Us acreditem per viure a fons Fira Tàrrega!!!

EscenaFamiliar proposa una nova experiència pels membres del Club dels #Culsinquiets! Us proposem acreditar-vos com a membres del club d’EscenaFamiliar en la propera edició de Fira Tàrrega, que es celebrarà del 5 al 8 de setembre, d’aquesta manera sereu protagonistes i testimonis privilegiats de la màgia i l’emoció d’una de les grans fires internacionals de referència de teatre al carrer. Vam posar en marxa iniciatives semblants en les darreres edicions de la Mostra d’Igualada i de la Fira de Titelles de Lleida i van resultar un èxit. Demostrem d’aquesta manera que formar part del Club d’EscenaFamiliar té premi. Podeu acreditar als vostres infants i gaudir de manera diferent, amb uns quants avantatges, d’aquest esdeveniment singular.

Què és l’acreditació?

L’acreditació és un quadern de viatge personalitzat amb el nom de cada infant que podran portar penjat del coll, com ho fan els professionals de la Fira.

A què dona dret l’acreditació?

Cada acreditació permetrà gaudir d’una visita personalitzada a la Llotja de Professionals de Fira Tàrrega i conèixer a diverses companyies del nostre país i qui sap si sortir fins i tot amb algun present per tal de tenir un record d’una gran experiència.

Permet accedir a l’atenció personalitzada de tres companyies membres de l’Associació de Teatre per a Tots els Públics (TTP) al final de les seves funcions, fer-vos fotografies amb ells, que els responguin les seves preguntes o els signin autògrafs.

Què és el Quadern de Viatge d’un #culinquiet a Fira Tàrrega?

L’acreditació és un quadern de viatge en què els infants podran recollir experiències, descobrir secrets i immortalitzar les vivències que us proposem a Fira Tàrrega. Us fem preguntes, hi ha espais per recollir autògrafs, per dibuixar o escriure crítiques teatrals, propostes d’espectacles i algunes proves per superar.

Els infants que completin el quadern obtindran un obsequi d’EscenaFamiliar.

Què heu de fer?

Si aneu a FiraTàrrega (entre el 5 i el 8 de setembre) i voleu tenir tots aquests avantatges, heu de respondre a AQUEST FORMULARI abans de les 12 del migdia del 30 d’agost. En menys d’un minut ho tindreu fet 😊 Quan rebem les vostres inscripcions us respondrem per mail amb instruccions detallades. L’adjudicació d’acreditacions es farà per estricte ordre de sol·licitud i està limitat a 10 places (10 nens/nenes sense comptar acompanyants, que podran ser 2 com a màxim).

Animeu-vos, ja veureu com us agradarà viure Fira Tàrrega des d’una altra perspectiva!

  1. Albert Says: 21/08/2019 11:11

    Sim una familia molt teatrera firmada per dues nenes d 3 i 8 anys, la seva mare i el pare.

  2. Iona Says: 13/08/2019 00:09

    Ens agrada el teatre, voldríem viure,l més d,aprop

Pin It on Pinterest

Share This