5 / 07 / 19

Experiència #culsinquiets: Convidem als membres del Club a veure ‘Polzet’ abans que s’estreni al Grec

Ser membres del club dels #culsinquiets d’Escena Familiar té premi. Els 10 primers membres -si no en sou, subscribiu-vos ràpidament en aquest enllaç– que escriguin un mail a continguts@escenafamiliar.cat explicant-nos breument quin és el seu conte preferit i el motiu, estaran convidats -una criatura +6 anys i un acompanyant- a presenciar un assaig general de l’obra de teatre Polzet (Zum Zum Teatre) a la sala 2 del Teatre Municipal l’Escorxador de Lleida el proper dijous dia 11 de juliol (11:30h). Aquest espectacle familiar (+6 anys) s’estrenarà els propers 23 i 24 de juliol al Festival Grec de Barcelona. Les invitacions s’assignaran per ordre d’inscripció.

Polzet és el títol d’un conte de Charles Perrault molt popular. Recordem la història: un nen menut i espabilat salva als seus germans després de que els seus pares, desesperats per la manca de recursos, els hagin abandonat al bosc. A partir sobretot del concepte d’abandonament, la companyia basca Teatro Paraíso va encarregar a Iñaki Rekarte la seva pròpia adaptació, Pulgracito, que s’ha estrenat en euskera, castellà i italià. La col·laboració artística entre la companyia lleidatana Zum Zum Teatre i Teatro Paraíso ha dut a laproducció de la versió catalana de Polzet. Qui hi busqui el conte de Perrault, l’hi trobarà, però també hi trobaran una versió nova, estimulant, divertida pels nens i commovedora pels adults. El conte s’hi explica a través de la relació d’un fill amb el seu pare i és per això que l’espectacle està especialment ideat per a pares i fills (o mares i filles o totes les combinacions possibles, tant és). Diuen que els contes es van inventar per a dormir als nens i despertar als adults, però… i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

De debó que us perdreu aquesta EXPERIÈNCIA #CULSINQUIETS?

(Fotos: David del Val)

 1. Montse Says: 06/07/2019 09:07

  Tant de bo poguéssim anar a veure l’assaig.

  • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 07/07/2019 19:15

   Hola Montse!
   Heu de subscrivir-vos al club i posteriorment enviar un correu al mail continguts@escenafamiliar.cat, diguent-nos quin és el vostre conte preferit. Aleshores entrareu en la llista. Gràcies!

Pin It on Pinterest

Share This