Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
14 / 06 / 16

EL DIARI DE LA TINA: Per fi arriba l’estiu

Estimat diari, estic supernerviosa supercontenta i supertooot! Ja s’acaba el curs i amb els papes i el Pau ja estem planificant les vacances d’estiu. Els papes diuen que no marxarem a l’estranger, però que farem moltes sortides per Catalunya i no ens avorrirem gens. Llavors els he preguntat si podrem anar a veure espectacles, que ja saps que és el que més m’agrada, i m’han dit que sí, que és clar, que justament a l’estiu tindrem més temps per anar-hi i que s’organitzen un muuunt de festivals.

En tinc moltes moltíssimes ganes! En vull veure de tots els tipus i a tot arreu per conèixer teatres nous i també a les places i carrers del pobles i ciutats, que ara que fa bon temps ve molt de gust estar a l’aire lliure! (i si és menjant un gelat millor, tot i que potser durant l’espectacle millor no fer-ho, perquè com que no trec els ulls de l’escenari em tacaré segur i em perdré coses… Sí, sí, decidit: durant la funció estaré concentrada, com sempre, i així ho veuré tot i m’agradarà més).

Ahhh, i no t’ho vaig dir! Ja tinc 5 anys! La festa d’aniversari va ser molt divertida. Van venir a casa les meves amigues Marta, Carla i Laura i vam estar ballant tota la tarda al menjador fins que no vam poder més i, per recuperar forces –com va dir la mama–, ens vam cruspir tot el pastís de xocolata (bé, el Pau i els papes també en van menjar eh). Després vam estar pintant amb els colors que em van portar els Reis. Al final sí, me’ls van portar! I també el quadernet. Per això ara ets encara més bonic. No trobes? Espero que t’agradi 🙂

Prometo escriure’t més sovint, que ara feia temps que no ho feia. Em sap greu… El proper dia t’explico quin espectacle he vist i què m’ha semblat. Ho faré ràpid perquè no se m’oblidi. Fins aviat!

 

Aprofites les vacances d’estiu per veure més espectacles? Quins t’agraden més? Explica’ns la teva experiència a sota d’aquestes línies o envia’ns un dibuix a club@escenafamiliar.cat. La Tina estarà molt contenta de llegir-te i tots els del Club EscenaFamiliar també!

*Ja pots descarregar-te el quadernet sencer d’EL DIARI DE LA TINA en pdf. Llegeix tots els números! A partir d’ara, amb la col·laboració de Begonya Ferrer en les il·lustracions.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This