Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
28 / 02 / 16

La Ventafocs. El musical amb ritme dels 50’s, de La Roda Produccions

He de dir que el salt endavant els ha sortit bé. Força bé, diria jo. No seria la primera vegada que una companyia que fa bons espectacles infantils de petit format, s’estrella quan pretén fer alguna cosa de més envergadura. […] Doncs bé, aquí tenim un musical amb totes les de la llei, amb 12 intèrprets entre actors, cantants i ballarins sobre l’escenari, una escenografia culminada per una pantalla triple de vídeo (on de vegades es projecten ombres), i una il·luminació que només teatres com el Victòria poden proporcionar.”

Autor: Josep M. Viaplana

Data: 23/02/16

Llegeix la crítica completa a:

 

 


Una bona interpretació coral, amb un adequat balanç entre l’actitud responsable, treballadora i endolcida del personatge de la Ventafocs i el de les esbojarrades accions de les dues germanes, o l’actitud esperpèntica de la professora, la manaire de la madrastra, la dels enginyosos boys de la colla, l’acompanyament del cos de ball i els números davant de teló del presentador.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 22/02/16

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This