11 / 06 / 19

SORTEIG EXPRESS / Dos packs familiars de 4 entrades cadascun per veure ‘Móbil’, de La Guasa, al festival CircPicat d’Alpicat Copy

El CircPicat d’Alpicat és un festival de circ i arts en viu que malgrat la seva relativa joventut -la primera edició es va celebrar l’any 2014-, ja és un referent pel que fa als festivals d’estiu d’arts escèniques, amb un esperit eminentment familiar o per a tots els públics. Del 28 al 30 de juny es celebrarà la sisena edició del CircPicat i nosaltres us oferim la possibilitat d’assistir a un dels seus espectacles, com la cirereta d’un pastís que pot ser tota una jornada. o un cap de setmana, veient espectacles sense parar.

Sortegem 2 packs familiars -4 entrades per pack- per assistir a l’espectacle Móbil, de la companyia La Guasa Circo Teatre, que es podrà veure el dissabte 29 de juny a les 6 de la tarda a l’Espai Unió, adreçat a un públic major de 5 anys.

Barreja de fragilitat, desequilibri i tensió, Móbil explica la història d’un home senzill i una màquina complexa. Una visió imaginativa de com aconseguir les coses, l’expressió del desig d’experimentar, d’entretenir-se pel camí i gaudir jugant i, en definitiva, una evasió a un món on perdre’s segueix essent la millor manera de trobar-se. Ritme, expressivitat, malabars, mecanismes i moviment són la base i el punt de partida d’aquest treball, interactuat amb una escenografia realitzada amb materials reciclats, matèria viva i activa.

Participar al sorteig és molt fàcil! Els participants ens heu de dir quin és el vostre pallasso preferit i què és el que us agrada d’ell. Podeu participar de moltes maneres:

Teniu temps de participar fins al dijous 27 de juny a les 12h. Ah! I qui respongui en totes les xarxes i al web, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, animeu-vos!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La família guanyadora* del sorteig la coneixerem el divendres 28 de juny.

* si no respon a les nostres comunicacions per confirmar l’assistència, procedirem a fer un nou sorteig.

MOLTA SORT!!! 

🍀
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

  1. Judit Cirera Torres Says: 16/06/2019 14:29

    El meu preferit és Tortell Poltrona

Pin It on Pinterest

Share This