12 / 06 / 19

SORTEIG EXPRESS / Dos packs familiars de 4 entrades cadascun per veure ‘Vida’, de Javier Aranda, al festival CircPicat d’Alpicat

El CircPicat d’Alpicat és un festival de circ i arts en viu que malgrat la seva relativa joventut -la primera edició es va celebrar l’any 2014-, ja és un referent pel que fa als festivals d’estiu d’arts escèniques, amb un esperit eminentment familiar o per a tots els públics. Del 28 al 30 de juny es celebrarà la sisena edició del CircPicat i nosaltres us oferim la possibilitat d’assistir a un dels seus espectacles, com la cirereta d’un pastís que pot ser tota una jornada. o un cap de setmana, veient espectacles sense parar.

Sortegem 2 packs familiars -4 entrades per pack- per assistir a l’espectacle Vida, de la companyia Javier Aranda, que es podrà veure el diumenge 30 de juny a les 19:30h de la tarda a l’Espai Unió, adreçat a un públic major de 7 anys (aquesta és una dada important per tal que tant el públic com el titellaire puguin gaudir de la funció).

Premi al millor espectacle de petit format de l’edició del 2019 de la mostra de referència d’espectacle familiars, el FETEN de Gijón i triomfador absolut de la Fira de Titelles de Lleida 2018, havent guanyat els premis a millor espectacle, el del jurat internacional i el del jurat de les autonomies. Però el millor de Vida és l’emoció amb què abandones la sala després de veure un espectacle memorable, sensible, poètic, alegre i trist, com la vida mateixa. Us encantarà com Javier Aranda, només amb les seves mans i uns pocs complements, és capaç d’explicar-vos una història universal!

Participar al sorteig és molt fàcil! Els participants ens heu de dir quin és el millor record que teniu de la vostra àvia. Podeu participar de moltes maneres:

Teniu temps de participar fins al dijous 27 de juny a les 12h. Ah! I qui respongui en totes les xarxes i al web, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, animeu-vos!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La família guanyadora* del sorteig la coneixerem el divendres 28 de juny.

* si no respon a les nostres comunicacions per confirmar l’assistència, procedirem a fer un nou sorteig.

MOLTA SORT!!! 

🍀
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

 1. Judit Cirera Torres Says: 16/06/2019 14:27

  El millor record de la meva àvia és la seva tendresa

 2. Judit Cirera Torres Says: 16/06/2019 14:26

  El millor record de la meva iaia és la seva tendresa

 3. Judit Cirera Says: 11/06/2019 15:16

  El meu preferit és Tortell Poltrona

Pin It on Pinterest

Share This