Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
5 / 01 / 16

EL DIARI DE LA TINA: La carta als Reis

Estimat diari, saps que ja he lliurat la carta als Reis Mags? M’he esmerat molt en escriure-la, fent molt bona lletra i pensant bé el que demano ja que els papes m’han dit que, encara que m’he portat força bé, potser no m’ho podran portar tot perquè tots els nens i nenes demanem moltíssimes coses! Per això m’han aconsellat que apunti les coses en l’ordre en què em fan més il·lusió i a veure què passa! J Quines ganes que vinguin!

En primer lloc he demanat un munt d’entrades per anar al teatre. Així hi podré anar moltes vegades, tantes com sigui possible! Els papes han rigut molt quan els ho he dit i m’han respost que ja miraran de no omplir-se gaire l’agenda per estar disponibles!

Després he demanat una capsa de colors per poder fer-te uns dibuixos més xulos que mostrin tot el que t’explico. Ja veuràs què bonic que quedaràs! I també he demanat un quadernet nou perquè encara siguis més preciós. Si m’ho porten ho estrenaré tot de cop la propera vegada que t’escrigui. És un regal per als dos! Espero que t’agradi!

Què més he demanat…? Ah sí! Un cartell amb llums al voltant amb el meu nom per enganxar a la porta de la meva habitació. Així com si fos una actriu i fos el meu camerino! Si me’l porten, genial; i, sinó, me’l podré fer jo mateixa amb els colors que m’hauran dut! Serà dibuixat, però el faré tan bé que ja servirà!

I també m’agradaria que em portessin un titella per aprendre a fer-lo moure, i pintures de la cara per maquillar les nines quan les faig actuar, i teles per vestir-les de personatges diferents, i papers transparents de colors per posar damunt de la llanterna i, així, fer il·luminacions superoriginals en les meves funcions!

I encara he demanat unes quantes coses més, però ja són les últimes de la llista i crec que no m’ho portaran… Si em duen tot això ja estaré més que contenta i espero que, així, altres nens i nenes que, com jo, han fet la carta puguin rebre els seus regals!

Aviam si la propera vegada que t’escrigui ho faig en un diari nou i explicant-te els nous espectacles que hagi vist!!!

Visca els Reis Mags d’Orient!

 

Què els has demanat tu als Reis? Ens farà molta il·lusió si ens ho expliques a club@escenafamiliar.cat.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This