18 / 10 / 17

Carolina Grande guanya el pack familiar per veure ‘El porc ferotge’ de Produccions Essencials

Carolina Grande ha guanyat el sorteig d’un pack familiar per veure, aquest diumenge a les 12h, l’espectacle ‘El porc ferotge’ que Produccions Essencials representa al Teatre del Raval durant tot l’octubre. Els dissabtes les funcions tenen lloc a les 17h i els diumenges a les 12h. A més, els diumenges es fa un taller de titelles posterior a l’obra. Cal que els participants portin de casa el mitjó amb què construiran el seu titella.

‘El porc ferotge’ explica amb actors, titelles, ombres i humor que cal aprendre a relacionar-se i a conviure amb les pròpies pors. Ho fa a través de la història del valent porquet Da Vinci, que anirà a la cerca de l’ingredient màgic del coratge per portar-lo al seu poble i vèncer el temible llop Volteric.

Per participar al sorteig calia respondre: “Quin és per a tu l’ingredient màgic del valor?” Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook:

Eva Garcia Ramirez Per a mi el ingredient secret del VALOR, és la EMPATIA necessària per entendre els demés y ayudarlos a ser més forts i necessària per no tenir massa VALOR y creuar la ratlla fent mal als altres per defendret.

Montse Vivo Gutierrez Per la nostra familia el valor Magic es amabilitat , felicitat i un bon somrriure per ser feliz y sortir de molts enbolics que la vida et possa davant . 🙂

Belen Hidalgo Penso que pq el valor ens acompanyi hem de tenir confiança plena en nosaltres mateixos. I anar endavant segurs!!!

Carolina Grande Márquez L’ ingredient màgic del valor es la VERITAT. Sempre amb la veritat per davant, tindrem el valor necessari per afrontar-ho tot. Molta sort!?

Cristina Palau Cots Doncs…un que crec que es important, es saber posar-te al lloc de l’altre… Empatia..

Nick Rivers Ser molt fort, i no pensar…. Uns ingredients màgics

Marina Sanson Lambies Saber que el que fas es el correcte ajuda molt!

Mónica Pardo Per mi és la lleialtat amb un mateix i amb els altres

David Bartolí Sense dubte el somriure, que és qui espanta totes les pors

Natalia Pardo Catalán Anar amb la.veritat per sobre de.tot I la Felicitat!!

Sara CM Empatia! Ayuda a entendre molts factors

Teresa Paai L’empatia, saber-te posar al lloc de l’altre

Lorena Pique Estevez Sens dubte la felicitat!

Raquel Delgado La seguretat

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This