26 / 01 / 18

Carles Gavila guanya el regal de Pep López en la funció a Gavà

Carles Gavila s’ha embarbussat i ha guanyat el pack regal d’un CD de Pep López & Afònix Produccions, una polsera lluminosa que s’activa amb la música i un pòster de l’espectacle ‘Un llençol d’estels’ amb estrelles fluorescents. L’afortunat recollirà el premi aquest diumenge, a les 12h, a l’Espai Maragall de Gavà després de la funció de ‘Pirates, bruixots i altres bitxos’ en què la companyia posarà en pràctica una important innovació en l’espectacle: un joc interactiu perquè el públic participi en primera persona a l’espectacle. T’ho expliquem aquí.

Per participar al sorteig calia dir un embarbussament. Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar, a Facebook o al Twitter:

Carles Gavila‏: A mi m’han dit un dit que han dit que he dit jo… però aquest dit està mal dit, doncs si jo l’hagués dit, estaria més ben dit del dit que t’han dit que han dit que he dit jo (realment es una traducció barroera del castellà…)

Esther Suárez Marín Ribes que robes raves? No els robo els raves que els revo. Qui roba una arova de roba no roba la roba que roba la roba.

Properament anunciarem un nou sorteig. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This