31 / 01 / 18

Ana Marín guanya el pack familiar per ‘Odysséus Plastok’ del Festival de Teatre en Francès

La família d’Ana Marín ha guanyat el sorteig d’un pack de 4 entrades per assistir a la representació de l’espectacle familiar ‘Odysséus Plastok’ d’Agnès Sighicelli i Guillaume Edé el dissabte 3 de febrer, a les 17h (enlloc de divendres 2 de febrer a les 19h), a l’Almeria Teatre, en el marc del Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona.

Com que l’espectacle transporta el públic a la superfície dels oceans i mostra com un petit plàstic llençat en un pati d’escola arriba al 7è continent –el de les deixalles provocades per l’ésser humà en detriment de la fauna aquàtica–, la pregunta del sorteig era: “Com venceries la contaminació marítima?” La guanyadora ha respost això a l’article del concurs d’EscenaFamiliar:

Ana Marín: Nos encantaría poder ir. Esther están tratando el tema de la contaminación en la escuela y puede ser muy interesante ver esta obra Odysséus. Mucha suerte!!!

 

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This