Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
11 / 03 / 19

‘La gallina dels ous d’or’, de Zum-Zum Teatre

“El valor afegit és utilitzar el teatre per incorporar dites i refranys que els més petits ja no senten ni entenen. És també sorprendre a cada moment amb el canvi de decorat i personatges.”

Autora: Roser Garcia Guasch

Data: 19/02/19

Llegiu la crítica completa a:

Teatre Barcelona


“La posada en escena té una estètica pròpia dels contes de fades, plena d’enginys fabricats amb quatre andròmines que resulten atractius i divertits. La interpretació barreja els titelles i l’ús de la màscara. A poc a poc, amb una lentitud buscada i desitjable, es va desgranant una història farcida de gags típics dels espectacles de pallassos. La reiteració és aquí un recurs ben usat que dona al públic la possibilitat d’anticipar-se a l’acció i desencadena la hilaritat dels més petits.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 07/07/17

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Zum-Zum Teatre porta a l’escenari una versió divertida, enginyosa, propera i artesanal de la coneguda faula i ens mostra explícitament com n’arriba a ser de perillosa l’avarícia. […] És, en tota regla, un espectacle per a tots els públics que enganxa des dels infants a partir de 4 anys fins als adults que es deixen de prejudicis per gaudir d’una proposta que cuida fins al mínim detall i que, sense alliçonar-los, els llança recordatoris que sempre va bé tenir presents.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 16/05/17

Llegeix la crítica completa a:

 

 

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This