Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
27 / 07 / 17

El buit, de Cia. Estampades

El buit realiza toda una investigación sobre ese vértigo que no nos permite avanzar y nos muestra cómo ir venciendo al monstruo que hará que poco a poco el agujero se vaya empequeñeciendo. Todo esto sin mediar una palabra, simplemente basándose en técnicas de circo y movimiento/danza. Además de la amplia riqueza visual con la que cuenta el espectáculo, según los entendidos del teatro familiar, estamos delante de un espectáculo de otra división, a lo que están acostumbrados a ver, el humor también tiene un peso importante.” 

Autora: Elisa Díez

Data: 19/07/17

Llegeix la crítica completa a:


“L’obra requereix d’una necessària preparació prèvia i/o una bona xerrada posterior amb els espectadors més petits, doncs el nivell d’abstracció que de vegades suggereix és prou consistent. Aquí hi ha una de les principals virtuts de la proposta: no simplificar, “infantilitzar”, la gravetat de les coses. Sinó posar-les a l’abast per a què cadascú pugui trobar el seu significat. La força visual, enèrgica i impactant de les imatges que genera El buit tenen entitat com per permetre aquest joc intel·lectual.”

Autor: Jordi Sora

Data: 18/07/17

Llegeix la crítica completa a: Escena de la memòria


El buit és una peça molt ambiciosa, sobretot si es llegeix perquè és per a públic familiar. Amb un artilugi escènic que es desplega (és brillant l’arrencada, en una mena de pop-up que construeix la imatge en forma de zoom, màgicament) i que permet transformar l’espai en un forat profund negre o, divertidament despreocupat (com quan es fan ombres xineses amb les mans simulant un conill).”

Autor: Jordi Bordes

Data: 17/07/17

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This