Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
19 / 08 / 16

iMe, de Dara

“L’amarg rerefons que perfila la comèdia no entorpeix en cap moment el desenvolupament dramatúrgic de l’espectacle. Les mesurades interpretacions de Roc Esquius, Roser Tapias, Núria Deulofeu i Isidre Montserrat són el perfecte contrapunt de la grotesca situació que planteja l’obra; amb ells entrem sense adonar-nos en un món absurd que, malauradament, no ens sembla tan llunyà.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 24/11/15

Llegeix la crítica completa a:


“El joc d’imaginar un demà on la vida on-line és la nostra única realitat, confortable i perversa alhora, no deixa de tenir un punt tremendista. Segurament per això Esquius opta per la comèdia (o per la smartcomedy, com diu el reclam del cartell). El discurs, que hi és, queda sempre amanit amb rèpliques que aixequen ràpidament els riures del públic.”

Autor: Christian Machío

Data: 02/03/15

Llegeix la crítica completa a:


“A ‘iMe’ els humans estan tan rebaixats, que no tenen prou força per revoltar-se a un mateix. És vàlid com a plantejament escènic, però li resta massa força per generar una explosió dramàtica. Tot i això, la peça connecta amb els amics de la ciènciaficció i, molt probablement, amb la canalla filla, ja, de la tecnologia.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 21/02/15

Llegeix la crítica completa a:


“Tota ella impregnada d’humor, plena de gags ocurrents d’aquells que no et deixen ni respirar entre un i l’altre, però alhora, i això té molt de valor, plena també de reflexions profundes sobre la naturalesa humana i de les societats de les quals tots formem part. Perquè aquests personatges han d’aprendre de nou a relacionar-se ‘livestream’, com repeteix ocurrentment una de les noies.”

Autor: Josep M. Viaplana

Data: 04/02/15

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This