Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
4 / 08 / 16

Hilos, de La Rous

“Malgrat no ser un espectacle pensat específicament per al públic més jove, La Rous desplega el seu món poètic sobre l’escenari com una parca i tots, petits i grans, quedem atrapats en la seva teranyina. Els més petits saben veure en l’actriu/creadora el seu lliurament absolut al joc: Rosa Díaz no “fa veure” que juga, les seves joguines escèniques prenen vida perquè han sortit del seu imaginari reivindicant un paper, un cos a escena. Amb petits trucs de màgia, ombres, projeccions, pop ups… broda una història personal, la de la seva mare.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 10/04/16

Llegeix la crítica completa a:


“La Cia. Rous és una companyia que presenta habitualment treballs molt acurats en la seva presentació i amb algun tema de fons, habitualment dur i que genera un punt de controvèrsia. Si manté el seu gust per a la recerca d’evocar de la millor manera possible allò que vol transmetre, aquest cop el quadre que presenta és molt íntim: un veritable homenatge a la seva mare. El més local és el més global; i, per això, bona part dels passatges (la Guerra Civil, la gana, l’enamorament, la maternitat, la feina a casa…) remeten a un passat prou comú per als pares de la canalla d’avui que té un regust a fotos sèpia que els fills d’avui creuen que provenen de fa 150 anys.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 09/04/16

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This