Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
25 / 01 / 17

Plors de cocodril, de La Pera Llimonera

“Clown en estat pur, clown teatral, sense paraules, només amb gestos, moviment i accions quotidianes —molt ben interpretades per l’actor Pere Romagosa— que capgiren l’ordre establert. Unes claus que s’aprenen i s’entenen de seguida i que, com passa en el clown per a adults, juguen a ensenyar l’altra cara de les situacions més corrents. Estrenat a l’última Mostra d’Igualada, l’espectacle es mereix un llarg recorregut perquè es distingeix per una originalitat poc usual en el repertori del teatre familiar.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 22/01/17

Llegeix la crítica completa a:


“L’espectacle entra en aquell tram delirant en que com més va més es complica, però encara ens queda el recurs a la tendresa per apaivagar els ànims accelerats. Plors  de cocodril és un espectacle sense pretensions que acompleix sobradament l’objectiu de fer-nos passar una bona estona amb un humor blanc que La Pera Llimonera controla molt bé.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 11/04/16

Llegeix la crítica completa a:


“Una història amb un protagonista sapastre que dirigeix Andreu Martínez i que plasma Romagosa amb una bona interpretació. Ho demostra el fet que la majoria dels nens tenen l’esquena metres lluny de la cadira: estan amb el cos tirat endavant, pendents de què passarà a continuació, amb què s’ensopegarà l’electricista, pararan de plorar els nens? I mentrestant, la companyia Pera Llimonera aconsegueix els millors sons de la Mostra d’Igualada: les rialles d’uns menuts que, patacada rere patacada, no poden parar de riure.”

Autora: Clàudia Rius

Data: 10/04/16

Llegeix la crítica completa a: Núvol

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This