Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
4 / 11 / 16

Ozom, de Mag Lari

“‘Ozom’ és un d’aquells espectacles dels que no saps per on començar les lloances. […] un gran espectacle, ple d’humor, teatral i ideal per tota la família. Sobretot per als nens, que tindran la sensació d’anar a un teatre de grans on els tenen en compte. I tots compartiran una bona estona amb un Lari imparable professionalment.”

Autor: Teresa Bruna

Data: 02/01/16

Llegeix la crítica completa a:


“Hi ha un concepte diferent de la màgia: l’espectacle amb nom propi. Si ho va fer Michael Jackson en els seus concerts i encara ho fa Madonna en els seus, per què no ho pot fer un mag? Per això, aquest «Ozom» del Mag Lari es presenta no com un espectacle de màgia sinó com tot un cabaret màgic que, almenys en la meva funció, coincidint ja amb l’inici de les vacances de Nadal, té el seu màxim esplendor quan el públic és familiar.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 23/12/15

Llegeix la crítica completa a:

 


“És cert que les grans il·lusions (escapisme, partir cossos en dos, fregir-los a espases…) són l’atracció ideal per la seva espectacularitat, si es vol fer un espectacle de gran format. Però es perd una oportunitat preciosa de desplegar altres jocs de manipulació (d’anelles, cartes, boles…) que permeten dotar de color cada personatge recreat.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 16/12/15

Llegeix la crítica completa a:


“Espectacularitat, combinació de proximitat i màgia de grans aparells, humor amb aquest característic toc un xic impertinent i una curosíssima posta en escena, impecable vestuari, escenografia, luminotècnia i banda sonora, amb l’acostumat plaer per barrejar diferents estils musicals.”

Autor: Ferran Baile

Data: 15/12/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This