14 / 03 / 17

La TTP celebra el Dia Mundial del Teatre Infantil amb un concurs de vídeos

El proper dilluns dia 20 de març és el Dia Mundial del Teatre Infantil i la TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics i EscenaFamiliar ho celebrarem adherint-nos a la campanya d’ASSITEJ ‘Porta un nen al teatre’, però li volem donar una volta més fent que els infants animin els adults del seu voltant a anar amb ells al teatre i aquests es tornin a sentir com a nens. És per això que engeguem aquest concurs:

Grava un vídeo dient a qui vols portar al teatre indicant l’obra, la companyia i l’espai on fan la representació (espectacles programats entre el dia 17 i 26 de març). Al final, mostra un full on posi ’20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil. #Portaunnenalteatre’. Aquest concurs es farà durant dues setmanes (fins el 24 de març) i cada divendres farem el sorteig del guanyador, que podrà escollir per a quin espectacle vol les dues invitacions (llistat disponible ben aviat).

Envia’ns el teu vídeo via whatsapp al telèfon 649567851 o al mail info@escenafamiliar.cat i el penjarem a les nostres xarxes socials. També pots publicar-lo directament tu a Facebook o Twitter mencionant @EscenaFamiliar per tal que el puguem veure. Volem que aquests missatges arribin molt lluny!

Aquí pots veure els 2 primers vídeos que ja ens han fet arribar. Mira’ls tots al nostre canal de Youtube!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This