19 / 06 / 17

Tot tipus de circ, tallers i cabaret al 4t Circ Picat d’Alpicat

Contorsionisme, acrobàcies, mà a mà, antipodisme, equilibris, malabars, llit elàstic, pallassos, música en directe… Aquest cap de setmana el circ torna a inundar Alpicat amb la quarta edició del Circ Picat, íntegrament gratuït.

Hi actuaran Bot project amb ‘Collage’, Circ Xic amb ‘Teatre dels funàmbuls’, Psirc amb ‘Acrometria’, Cirkonita amb ‘Petit efecte’, el clown El gran Dimitri, Los Barlou amb ‘Set up’, Circo La Raspa amb ‘Freak Show’ i ‘La Cirquestra’ d’Improvisto’s Krusty Show, que també impartirà tallers de circ oberts a tothom els matins d’11:30h a 13:30h.

A més, dissabte a la nit hi haurà un cabaret de circ presentat per Circlawndia amb les intervencions de Circ Pistolet, Improvisto’s Krusty Show, Berta, Circo Afilado i Antonia.

I aquest any, com a novetat, s’estrenen dos espais: una carpa al Parc del Molí i l’Off ubicat al pati del casal, amb grades i sota l’ombra. Artistes professionals o amateurs del món del circ mostraran a l’Off els seus muntatges de nova creació en format de cabaret amb números curts i amb la companyia penedesenca Malabaring Brutal com a mestra de cerimònies.

Consulta tota la programació: dissabte 24 i diumenge 25 de juny.

Vídeo resum de l’edició 2016:

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This