10 / 10 / 17

Temporada Alta cita el públic familiar amb dotze propostes

Demà aixeca el teló el festival més gran en volum, durada i repercussió internacional del país: Temporada Alta. El festival de tardor de Catalunya. Girona-Salt. Celebrarà la seva 26a edició de l’11 d’octubre al 10 de desembre i, entre el centenar de propostes artístiques, s’hi podran veure una dotzena d’espectacles familiars.

L’activitat escènica adreçada als més petits i acompanyants no es farà esperar. Arrencarà aquest mateix dijous amb el primer dels tres concerts amb ball incorporat d’Orelles de Xocolata: ‘I Love Rock and Roll’. Els altres dos seran ‘Funky, Funky’ (19 de novembre) i ‘Avui fem Pop’ (3 de desembre). Totes tres actuacions aniran maridades d’un taller previ i una xocolatada posterior.

Cronològicament els seguiran el musical ‘El petit príncep’ d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, el 15 d’octubre; el teatre ‘Mai més set! Mai més gana!’ a càrrec de l’Escola La Farga de Salt i La Perla 29 amb la col·laboració de Carles Sala i Aleix Fauró al guió i a la direcció, respectivament, el 21 d’octubre; el conte musical ‘Pell de llarinté, cua de tiré’ de Moisès Maicas, el 5 de novembre; el circ aeri i dansa ‘El buit’ d’Estampades i Impàs, que faran dos passis el 12 de novembre; la poesia visual ‘Loo’ de Sergi Ots i Ponten Pie, el 26 de novembre; el conte d’arrel tradicional ‘La Llavor del Foc’ de Babou Cham i Carlota Subirós, el 3 de desembre; el musical ‘Alícia al País de les Meravelles’ de Marta Buchaca i Viu el Teatre, el 3 de desembre; i la pallassa gironina La Bleda posarà el punt i final a l’oferta familiar del Temporada Alta amb ‘SuperBleda’ els dies 6 i 10 de desembre.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Camp Anti-Spam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Pin It on Pinterest

Share This