25 / 07 / 17

Tardes de circ a Torredembarra amb el 15è Pleniluni

De divendres a diumenge Torredembarra s’omplirà de circ amb la 15a edició del Pleniluni. Cercaviles, malabars, equilibrisme, clown… amb espectacles i tallers gratuïts i, aquest any, també un espai de parades d’alimentació i d’artesania. El festival tindrà lloc a Cal Bofill, situat al final del passeig marítim, a partir de les 18h fins a la mitjanit.

La Cia. Infestum espectacles obrirà el Pleniluni amb la rua de circ ‘Freak Show’. A continuació es farà un taller de bombolles de sabó i es reprendrà la rua per, finalment, celebrar el Musicirc: un espectacle en directe de pallasses, malabars i equilibris amb parasols.

Per dissabte és previst dur a terme tallers de circ, l’espectacle ‘Rodolfo i Rita’ d’acrobàcia, il·lusionisme, malabars i humor de la Cia Passabarret i ‘Fingerlight’, malabars amb llum pròpia i efectes pirotècnics, a càrrec de la Cia. Improvisto’s Krusty Show.

Diumenge es clourà el festival amb tallers de globoflèxia, maquillatge, bombolles de sabó i equilibris i l’espectacle de circ itinerant al carrer ‘Miss Umbrel·la’.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This