19 / 04 / 17

Per Sant Jordi, música i titelles al Festival Didó de Terrassa

Coincidint amb el cap de setmana de Sant Jordi, el Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa celebrarà la 3a edició de la mà de músics i companyies titellaires d’arreu de Catalunya que faran gaudir petits i grans tant en els espais exteriors com en els interiors i, especialment, amb el focus al Vapor Gran.

Enguany s’hi donaran cita la Cia. Toti Toronell amb ‘Libèl·lula’, el Centre de Titelles de Lleida amb ‘El petit piano’, la Cia. Galiot Teatre amb ‘Cal Titella’, la Cia. Pengim Penjam amb ‘L’egoisme gegant’, la Cia. Pea Green Boat amb ‘Gnome’, la Cia. L’Embarral&CEM Produccions amb ‘Els viatges de Gulliver’, la Cia. Cesc Serrat & Isaac Elies amb ‘Qui vulgui jugar, que vingui a escoltar’ i la Cia. CEM Produccions amb ‘Uni, dori, teri, cuteri’, entre d’altres. Consulta la programació del dissabte i el diumenge per saber tot el que hi trobaràs.

El Festival Didó està impulsat per l’Associació Amics de la Música de Terrassa i el CEM Escola de Música i Grau Professional, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This