7 / 06 / 17

La Roda homenatja a la Tamborinada els grups que han participat dels seus 40 anys

Com que quaranta anys no es compleixen cada dia, La Fundació La Roda celebrarà enguany una Tamborinada ben especial. Retrà un homenatge als grups que han passat per l’entitat contribuint a divulgar la cultura i el lleure arreu de Catalunya, concretament a través de les 82 entitats adherides repartides per 35 municipis del país.

La Tamborinada 2017 tornarà a estendre’s pel Parc de la Ciutadella de Barcelona, aquest diumenge d’11h a 19h, amb una programació que aixopluga teatre, titelles, màgia, animació, pallassos, contes, música, circ i diverses manifestacions de la cultura popular com gegants, gegantons, falcons i àguiles.

Al cartell hi figuren títols d’espectacles com ‘Uh, quin cangueli!’ de Xip Xap Teatre, ‘Circus’ de Cia. Jordi Bertran, ‘Una carretada de contes’ de La Guilla Teatre, ‘L’home roda’ de Professor Karoli, ‘Flash!’ de Mes Tumàcat, ‘Contarelles’ de L’Estenedor Teatre, ‘Clown Bergamotto Show’ de Bergamotto & Co, ‘Xarivari’ de Teatre Mòbil, ‘Kei Kei!’ de Toc de Retruc, ‘El regal’ de Pengim Penjam, ‘Donem-li una volta al món’ de Xiula, ‘Rum Rum Trasto Karts’ de Xip Xap Teatre, ‘Cabaret Patufet’ de Samfaina de Colors i ‘Marcel Gros pallasso’ de Marcel Gros.

També hi seran tres músics amb 40 anys de trajectòria en el món de l’animació Noè Rivas, Pep López i Àngel Daban, que oferiran una actuació conjunta totalment insòlita. Serà a les 12h i t’ho expliquem aquí amb més detall.

Pep Callau serà el mestre de cerimònies d’una festa que s’inaugurarà a les 13h amb la participació de diverses formacions i el pregó de Marcel Gros. La Tamborinada es clourà amb el folk rock ‘Toquem fusta’ de Catfolkin, que arrencarà a partir de les 18h.

També hi haurà un espai de tallers i jocs amb El Burro dels Jocs i Katakrak, entre d’altres, d’11h a 17h al Passeig dels Til·lers; i l’exposició dels elements folklòrics dels grups actuants, així com una mostra fotogràfica dels 40 anys de La Roda, a la Plaça de la Cascada.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This