8 / 06 / 17

Noè Rivas, Pep López i Àngel Daban celebren junts els 120 a la Tamborinada

La Fundació La Roda i la Tamborinada no són les úniques que celebren els 40 anys aquest diumenge. Els músics i amics Noè Rivas, Pep López i Àngel Daban també festejaran els seus 40 –o 120 anys d’espectacles!– en una actuació única organitzada per a l’ocasió (llegeix aquí el reportatge del 40è aniversari de Pep López).

Pujaran a l’escenari principal del Parc de la Ciutadella a les 12h del migdia per oferir una hora de música i animació que promet exaltar les noves generacions i enamorar els veterans més nostàlgics.

Així com en Noè Rivas i l’Àngel Daban van tocar junts amb l’emblemàtic grup Els cinc dits d’una mà –juntament amb el desaparegut Xesco Boix, Toni Giménez i Lluís M. Panyella–, tots tres no han actuat plegats més enllà de la presentació del disc ‘Tria-t’ho’ que van editar als anys 90 amb el segell Tram.

Ara, amb motiu del 40è aniversari de La Roda i la seva Tamborinada, han trobat l’oportunitat perfecta per satisfer –a ells i al públic– aquest “bolo” pendent en què tornaran a fer sentir les cançons del seu ‘Tria-t’ho’. “És la primera i última vegada que ho farem i ens fa molta il·lusió”, explica Pep López.

I sense baixar de l’escenari, a les 13h participaran a l’espectacle inaugural de la Tamborinada acompanyats per un bon grapat de grups: Ziga Zaga d’espectacles, Accialt, Colla Sardanista Xàldiga, Falcons de Vilafranca, Aula d’arts de carrer de Sant Joan de Vilatorrada, Valentí Gubianes, el pallasso Marcel Gros com a pregoner i Pep Callau com a mestre de cerimònies.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This