6 / 09 / 17

‘Molsa’ i ‘Renard’ protagonitzen el 7è Lliure dels Nens

La programació de la 7a temporada d’El Lliure dels Nens, el cicle que el Teatre Lliure ofereix al públic de menys edat, consta de dos espectacles que parteixen d’una obra literària. Són el muntatge de dansa i titelles ‘Molsa’ de Thomas Noone Dance i el musical ‘Renard o el llibre de les bèsties’ de Teatre Obligatori, ambdós coproduïts pel Teatre Lliure.

El primer en passar pel Lliure (de fet, a tornar-hi per segona edició) serà ‘Renard o el llibre de les bèsties’, del 7 al 26 de novembre. Una adaptació a càrrec de Marc Rosich del llibre més conegut de Ramon Llull amb direcció del mateix Rosich i composició musical de Clara Peya. Ha rebut el Premi de la Crítica de Barcelona 2016 al Millor Espectacle de Teatre Familiar i el Premi Xarxa Alcover de La Mostra d’Igualada 2017. Recomanat a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Del 21 de novembre al 17 de desembre, coincidint en cartell i allargant-se en el temps, es representarà ‘Molsa’, una adaptació de la novel·la de David Cirici que ha enlluernat lectors petits i grans. Una funció que parla de la misèria i la desesperació de la guerra, però també un cant a l’amor, l’amistat, la fraternitat i la solidaritat. L’obra ha rebut els premis Edebé de Literatura Infantil 2013; Premio Strega, Premio Cento i Premio Nazionale ‘Un libro per l’ambiente’ 2016 i el Premi del Públic a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya 2017. Recomanat a partir de 8 anys.

A més a més d’aquests espectacles clarament adreçats als més petits, la temporada 2017-2018 del Teatre Lliure inclou l’òpera infantil en català ‘Brundibár’ (9 de gener) d’Els Pirates Teatre, el Grup Instrumental bcn216 i Comusitària que ja es va poder veure al Grec Festival de Barcelona; l’espectacle de circ en cadira de rodes ‘Extremités’ (13 i 14 de gener) de Cirque Inextremiste, a partir de 6 anys; i l’òpera circense ‘Daral Shaga’ (del 19 al 21 de gener) de la Compagnie Feria Musica, a partir de 10 anys.

Altres espectacles idonis per al públic jove són els de clown ‘Rhümia’ (la segona part de ‘Rhum’) de Rhum i cia del 21 de desembre al 14 de gener i ‘Be god is’ d’Espai Dual del 8 al 22 de juny o ‘La tristeza de los ogros’ d’Artara del 7 al 25 de febrer, adreçat a espectadors a partir de 14 anys.

I, com a curiositat, destaca una nova incursió de la companyia familiar Farrés Brothers i cia al teatre per adults amb ‘La visita de la vella dama’, del 18 de gener al 4 de febrer. Un muntatge amb la participació de l’actriu Vicky Peña, entre d’altres, dirigit i dramatitzat per Jordi Palet a partir de la peça de Friedrich Dürrenmatt.

Publicar una opinió

El seu email no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *.

*

Camp Anti-Spam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Pin It on Pinterest

Share This