26 / 07 / 17

Marcel Gros encapçala el cartell de la 6a Mostra de Pallassos de Cubelles

Aquest divendres 28 de juliol arriba la 6a Mostra de Pallassos a Cubelles amb Marcel Gros al capdavant d’un cartell que inclou un total de vuit companyies i Robert Gobern com a mestre de cerimònies. El nucli antic tornarà a ser l’eix central, si bé el recinte s’amplia al carrer de Sant Antoni i les places de Jaume Marsé, de la Font i del Mercat.

Marcel Gros oferirà ‘Marcel Sol’ (plaça de Jaume Marsé, 19h), un espectacle senzill, on l’artista es presenta amb tota la seva sensibilitat, bestiesa i innocència. Tot jugant a fer espectacles, agafa la música, la màgia, el mim i els converteix en un joc.

Els espectacles es combinaran un any més amb els tallers. Al carrer de Sant Antoni (18h) la companyia Tot Circ presenta ‘Circ a 3 pistes’, amb activitats dirigides a infants fins a 8 anys centrats en el maquillatge i la caracterització, equilibris, punteria, música, malabars, xanques… També la companyia Desastrosus Cirkus oferirà els seus tallers de circ com una manera d’apropar a la gent les tècniques de circ, no solament com un aprenentatge sinó també com una manera de valorar els espectacles (plaça del Mercat, 19h).

No faltarà tampoc un espectacle itinerant, que sol fer les delícies de grans i petits. Enguany l’encarregada serà la companyia Revoluclown (C. Major-Pl. de Jaume Marsé, 18h) que presenta un grup de pallassos que arriben per fer la revolució creant una aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió. Un espectacle perquè gaudeixi tota la família.

També hi seran presents els tradicionals titelles, a càrrec de la companyia Marionetes Herta Frankel (plaça del Castell, 19:20h) amb l’espectacle ‘Pallassos de fusta’. L’espectacle ‘Les ballarines’ (plaça de la Font, 19:45h), de la companyia La La La, presenta una esbojarrada actuació de dansa que es va complicant per la diversió dels assistents. Mentre que Cirkonita porta a la plaça de la Vila una acurada posada en escena de malabars, acrobàcies i equilibris amb l’espectacle ‘Petit efecte’ (plaça de la Vila, 20:20h).

La plaça del Mercat acollirà enguany els espectacles de tancament, dirigit a un públic més familiar i amb muntatges de més gran format. La companyia Desastrosus cirkus repeteix amb el seu espectacle homònim (plaça Mercat, 21h), en què tres personatges es troben en un espai on, a través de les seves relacions, ens atansen a un univers de somnis, il·lusions i els més difícils encara. El Circ Los serà l’encarregat de posar el punt i final a la Mostra de Pallassos 2017 amb el muntatge ‘Xarivari Blues’ (plaça del Mercat, 22h), en què quatre experimentats artistes de circ en una exuberant escenografia i inspirats en la pel·lícula Blue Brothers, oferiran malabars, monocicles i llit elàstic amb equilibris impossibles i vertiginoses acrobàcies amb elegància i molt d’humor.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This