7 / 07 / 17

L’APCC estrena el festival barceloní Sant Martí de Circ

Aquest cap de setmana s’estrena el Sant Martí de Circ a Barcelona, un festival impulsat per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) per promoure el circ que es fa al país i els lligams amb el barri i les entitats del Besòs-Maresme.

El certamen engloba artistes emergents del circ actual i contemporani i vol ser un punt de referència per a programadors catalans, així com oferir oportunitats de mostrar els espectacles dels més de 300 associats a l’APCC. CoopdeCirc, l’entitat encarregada de la direcció artística, ha apostat per un cartell per a totes les edats, atractiu per infants i joves sense oblidar el públic adult. És totalment gratuït.

El gruix del programa tindrà lloc dissabte i diumenge, després d’una presentació aquest divendres a les 17h al Mercat d’Intercanvi a la Rambla Prim amb les animacions de CoopdeCirc pels espais que ocuparà el festival, tots situats en l’eix del carrer Alfons el Magnànim.

El festival començarà dissabte amb els tallers de circ de Los Herrerita a les 17h. A les 19h continuaran els pallassos de La Bella Tour i a les 20h Nando Caneca presentarà ‘WoooW’.

Diumenge a partir de les 17:40h el grup de fanfàrria Balkan Paradise Orchestra, format per deu joves músiques, portarà el públic pels diferents escenaris del festival. Els primers en actuar seran els acròbates Duo Laos, a les 18h, amb ‘Otros aires’. A les 19h serà el torn de la companyia Capicua i el seu espectacle ‘Entredos’ i el Sant Martí de Circ acabarà diumenge amb el Cabaret presentat pel clown José Luis Redondo conegut com a Ricky, el professor de tenis. Hi haurà el mans a mans de Fer i Leti, l’antipodisme (malabars amb els peus) d’Antonia González, el llit elàstic d’Angel de Miguel, les verticals de Blito, el clown de Nando Caneca i el trapezi de Júlia Farrero.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This