6 / 04 / 17

L’11a Mostra de Titelles MITMO porta 73 funcions de titelles a Mollet

La Mostra Internacional de Titelles MITMO de Mollet del Vallès arriba a l’onzena edició amb 17 companyies, de les quals 8 són de Catalunya, 5 de la resta de l’Estat i 4 internacionals (Anglaterra, França, Itàlia i Argentina). De divendres 7 a diumenge 9 d’abril portarà 73 representacions per a tota la família (i també algunes d’exclusives per a adults) i una vintena d’activitats relacionades amb els titelles com ara parades d’artesania, tallers, un petit museu interactiu, un espai lúdic d’experimentació, una exposició als aparadors de la ciutat i espectacles a les escoles bressol.

Com sempre, el rovell de la MITMO estarà ubicat al centre de la ciutat. La majoria d’actes i d’espectacles es faran a l’exterior, tot i que també hi haurà tres espais escènics d’interior i dues carpes on es representaran espectacles de petit format. A més, el públic que badi pels carrers podrà gaudir de diferents espectacles itinerants.

La programació és ben variada amb títols com ‘Fly away!’ (L’eruga voladora) de Cia. Pea Green Boat, ‘En Patufet’ i ‘Món Titella’ de Cia. Galiot Teatre, ‘El petit gran món dels germans Lambe’ de Cia. Encaixats, ‘Caneló Show’ de Cia. Rambling Puppets, ‘Piccolo Circo de hilo’ de Cia. Antonella d’Ascenzi, ‘El flautista d’Hamelín’ de Cia Olveira Salcedo, ‘Cristóbal Purchinela’ de Cia. Alauda Teatro, ‘Los siete cabritillos’ de Cia. Teatro Los Claveles, ‘Pete & Pat (at the piano pupp)’ de Cia Bigotis Teatre, ‘Filumí, caçador de mosquitsde Cia La Closca, ‘Los tres cerditos’ de Cia Teatro Arbolé, ‘Au bout du fil’ de Cia Pelele Marionettes, ‘Párias’ de Cia Javier Aranda, teatro y títeres, ‘La rateta presumida’ de Cia Veus Veus i ‘Corre payasa corre’ de Cia Teatro Panta rhei.

Els socis del Club Super 3 tenen l’entrada gratuïta a tots els espectacles i, a més, rebran una gorra d’obsequi (cal recollir-la al Punt d’Informació de la plaça de Catalunya).

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This