25 / 07 / 17

Dissabte, dia de Mitjó a Sant Pere de Riudebitlles

Aquest dissabte és dia de Mitjó a Sant Pere de Riudebitlles. Una jornada dedicada als titelles, que troben en aquesta peça de roba un exponent de la senzillesa amb què es poden crear personatges i donar-los vida amb enginy i tècnica.

La programació de la Mostra de Titelles de Riudebitlles, Mitjó d’aquest any està integrada per quatre espectacles i un taller gratuïts. D’un d’ells, ‘Fil’ de Madame Gaüc, una peça de circ-dansa de 10 minuts, se’n faran tres passis: a les 19:45h, 21h i 22h, al Molí de Cal Xerta.

La resta d’activitats tindran lloc a la Plaça de l’Església. A les 20h JAM presentarà ‘El Mêtre’, un muntatge que trasllada el públic al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa. A les 21h es podrà participar a un taller de pintura gegant per a petits i grans. A les 22:30h Sola&Tully encisarà el públic amb ‘Circ ulant’, titelles fent circ a la vella usança, una obra sense text i amb molt sentit de l’humor. Els encarregats de plegar el Mitjó seran el duo Corcs a les 23:30h, que engrescaran a tothom amb el seu so fresc, energètic i ballable inspirat en la música dels 60 i 70.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This