19 / 04 / 17

DESTACATS: Viu la Diada amb llibres, roses i espectacles!

S’apropa un cap de setmana ben especial: la Diada de Sant Jordi i molts teatres han preparat una programació amb dracs, cavallers i princeses perquè el celebris, també, amb arts escèniques.

Tut-turutut la princesade La Bleda. La història d’una princesa a qui li han robat el tresor. Divendres a les 15:30h a la Porxada de Can Planoles de Roda de Ter. De 3 a 8 anys.

 

Per terra de dracsd’Afònix Produccions & Pep López. Per saber què hi ha de cert en les històries de dracs i altres éssers mitològics. Dissabte a les 17:30h al Teatre Kursaal de Manresa i diumenge a les 18h al Teatre Modern d’El Prat de Llobregat. A partir de 4 anys.

 

Un món (i un munt!) de dracsde Tanaka Teatre. Al món hi ha molts i molts dracs, però cap és del tot igual. Un viatge màgic per les tradicions del planeta. Dissabte i diumenge a les 17:30h al SAT! Teatre de Barcelona. Per a tots els públics.

 

Dragon STde JAM. Vet aquí un drac, un cavaller i el seu ajudant que arriben a la ciutat i… Una divertida història que ho posa tot cap per avall. Dissabte a les 12h a la Biblioteca Joaquim Montoy d’Alcarràs i a les 18h a la Plaça Nova d’Argentona, i diumenge a les 11:30h a la Plaça de la Vila de Viladecavalls i a les 18h als Jardins del Terrall de Les Borges Blanques. Per a tots els públics.

 

Aquesta no va de dracs ni princeses, però no ens en podem estar. Per Sant Jordi o quan pugueu, sentiu el vincle de La Rous amb la seva mare a Hilos. És imprescindible. Dissabte a les 17h i diumenge a les 12h a la Sala Moragues d’El Born Centre Cultural de Barcelona. A partir de 6 anys.

 

I a més a més, aquest cap de setmana pots gaudir de 3 festivals: el Sismògraf d’Olot, especialitzat en dansa; el Didó a Terrassa de música i titelles; i el PrimaverArt a El Morell amb arts escèniques de carrer.

Bon Sant Jordi de llibres, roses i espectacles!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This