5 / 07 / 17

DESTACATS: Tria i remena, l’agenda és ben fresca i variada!

Fresca, variada i de qualitat, aquí tens l’agenda d’EscenaFamiliar i els 5 destacats dels propers dies: teatre, titelles, clown, circ… Tria, remena i que vagi de gust!

Quo no Vadis de La Pera Llimonera. Roma, 93 aC. L’emperador Juli Cèsar, desesperat perquè encara no ha pogut conquerir Egipte, consulta l’Oracle. Haurà d’enverinar la reina Cleòpatra perquè perdi la memòria i sembri el desconcert entre el seu exèrcit… Dissabte 8 a les 20h al Jaciment Mons Observans de Montmeló. A partir de 6 anys.

 

Xim del Centre de Titelles de Lleida. Xim és un petit ximpanzè, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Què passarà? Dilluns a les 18:30h a la Zona Exterior Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès. D’1 a 5 anys.

 

El Mêtre de JAM. Observa el particular món d’aquest Mêtre d’un petit restaurant des de la seva terrasseta. Hi ha nens que juguen, una dona que passeja el gosset, dos enamorats que es besen en un banc… Dilluns a les 19h a la Riera d’Arenys de Mar. Per a tots els públics.

 

Dins l’itinerari familiar del Grec Festival de Barcelona: ‘CorRoc d’Escarlata Circus. Una experiència única per descobrir l’ànima de les pedres a través d’una col·lecció insòlita de cors petrificats. En un marc immillorable: el Museu d’Arqueologia de Catalunya de Barcelona. De dilluns a dijous a les 19:30h i 21:30h. A partir de 6 anys.

 

Tots els dimecres de juliol hi ha Circ a Olot. La propera cita serà ‘La Roue de la mort’ amb la Compagnie La Rotative. La “roda de la mort” és un dels aparells de circ més espectaculars on els artistes presenten les seves proeses acrobàtiques mentre reflexionen sobre el pas del temps. Dimecres 12 a les 19:30h a la Plaça de Braus d’Olot. Per a tots els públics.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This