8 / 06 / 17

DESTACATS: Poti-poti de festivals, aniversaris i molts espectacles

Aquest cap de setmana no sabràs ni per on començar! L’oferta escènica es multiplica amb actuacions i festivals arreu del territori ideals per viure en família. De divendres a diumenge n’hi haurà 3: el Festival Internacional de Pallasses al Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera, el Teatre Sense Teatre a Rubí, l’Explica’m, Fira del conte de Sant Feliu de Guíxols i, només diumenge, la Fundació La Roda celebrarà els 40 anys de l’entitat amb una gran Tamborinada al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

A més de la completa programació d’aquests certàmens, et recomanem especialment aquests 5 espectacles:

Peripèciesde KaTRaSKa Cia. El senyor Patata surt dels llibres per explicar, amb clown i circ, les seves aventures diàries. Dissabte a les 12h a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. Per a tots els públics.

 

Bon profit!de Tanaka Teatre. Esbojarrades curiositats de verdures i hortalisses amb titelles i clau d’humor. Dissabte a les 17:30h a la Plaça de la Vila de Sant Adrià del Besós. De 5 a 11 anys.

 

La nina del cap pelatd’Engruna Teatre. El viatge d’una nina calva a la recerca d’uns cabells. Dissabte a les 19:30h als Jardinets de la Caixa de Sabadell. A partir de 3 anys. En el marc de la festa d’aniversari dels 10 anys de la companyia. Llegeix aquí la resta d’activitats i sorpreses gratuïtes organitzades durant tota la tarda.

 

Screen mande Teatre de l’home dibuixat. Titelles, audiovisual i màgia poètica per narrar una història sobre la persecució dels somnis. Diumenge a les 11:00h al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. A partir de 3 anys.

 

A quant va la mel?de La Tresca i la Verdesca. Històries, cançons i jocs interpretades per uns animats músics vestits d’apicultors. Diumenge a les 17:30h a la Joventut Catòlica de Molins de Rei. Per a tots els públics.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This