27 / 07 / 17

DESTACATS: Pallassos, Mitjons, Plenilunis… teatre al carrer!

Aquest cap de setmana arriba ben farcit de teatre al carrer! Família, organitzeu-vos i a gaudir!

Divendres, Cubelles acull la 6a Mostra de Pallassos i Parets del Vallès la Nit del teatre al carrer; dissabte, Sant Pere de Riudebitlles es vesteix de Mitjó – Mostra de titelles; i de divendres a diumenge Calders estrena el Festival de Titelles del Moianès i Torredembarra celebra el 15è Pleniluni amb tardes de circ.

I per si no en teniu prou, us destaquem 4 espectacles de l’agenda. Consulteu-la per conèixer la resta de propostes!

Micro-Shakespearede Laitrum. Descobreix dins unes capses-teatrets les obres del gran dramaturg anglès condensades en 8 min i “interpretades” per altres espectadors que mouen els objectes seguint instruccions a través d’uns auriculars. Dissabte a les 18h al Passeig de La Garriga. Per a tots els públics.

 

Delikatessen concertde Delikatessen. Un cabaret festiu que viatja a través de situacions còmiques, històries d’amor i desamor, esquetxos inversemblants i tocs de percussió corporal a partir del cant a cappella i de l’humor. Hi sonaran ‘Je ne veux pas travailler’, ‘Fever’, ‘Amado Mío’, ‘Samba one note’… Dissabte a les 23h al Centre Cultural Municipal Lo Casino d’Alcarràs. A partir de 12 anys.

 

Ni cap ni peusde Circ Vermut. Un espectacle de circ i pallasso amb roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un show fresc ple de comicitat. Diumenge a les 12h a la Plaça de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana. A partir de 6 anys.

 

Tandarica Circusde Cia. Passabarret. Un excèntric espectacle circense amb un regust clàssic, zíngar i farcit d’elements sorpresa a càrrec d’una troupe d’artistes que ho donarà tot a l’escenari per guanyar-se el públic. Diumenge a les 20h a l’Hort de la Rectoria d’Alella. Per a tots els públics.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This