4 / 10 / 17

DESTACATS: Mediterrània, Montgai Màgic i 5 espectacles més!

Aquest cap de setmana tenim, novament, un ampli ventall d’opcions per gaudir del teatre en família. L’oferta més grossa es concentra a Manresa de la mà de la Fira Mediterrània (te’n destaquem 10 espectacles 100% familiars, entre els quals l’estrena ‘Tufff!’ d’Engruna Teatre); a Montgai se celebrarà el festival de màgia Montgai Màgic amb Enric Magoo, entre d’altres; i, a més a més, s’han programat representacions arreu del país perquè no quedi cap racó sense teatre.

EscenaFamiliar hem agafat l’agenda i el subratllador per recomanar-te aquests 5 espectacles:

‘La gallina dels ous d’or’ de Zum-Zum Teatre. Els grangers d’aquesta història no patien gens pels diners i eren molt generosos, fins que un dia una gallina va pondre un ou d’or… Divendres a les 18h a l’Espai Cultural La Lira de Tremp. A partir de 4 anys.

 

‘Contes amagats’ de Marcel Gros. L’estimat pallasso uneix humor i imaginació en un viatge a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres. Està disposat a anar on faci falta! Diumenge a les 12h a la Sala Municipal d’Abrera. De 3 a 6 anys.

 

‘Safari’ de Companyia de Comediants La Baldufa. En plena expedició a la sabana, en Pinyot i en Carabassot es topen amb un lleó capmoix i pensarós que no sap rugir. Per què li fan la guitza la resta d’animals? Diumenge a les 12h a l’Espai Maragall de Gavà. De 3 a 6 anys.

 

‘El cel de la Jojó’ d’Inspira Teatre. Un espectacle musical i de titelles que parla de la transformació, del cicle de la vida, de les petites i grans pèrdues, de la vellesa. Diumenge a les 12:30h al Poble Espanyol de Barcelona. De 5 a 10 anys.

 

‘Superbleda’ de La Bleda. Tots tenim superpoders. El d’aquesta pallassa és el de la imaginació i us fareu un fart de riure si l’aneu a veure. Pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, pot desaparèixer, pot salvar a qui convingui… Diumenge a les 17:30h al Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú. De 3 a 8 anys.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Camp Anti-Spam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Pin It on Pinterest

Share This