15 / 06 / 17

DESTACATS: A la costa o a l’interior, escena a la carta

Aquest cap de setmana pots veure espectacles familiars al costat del mar com al Festival Xalaro de Platja d’Aro o bé endinsar-te a la Catalunya interior. Escena a la carta! I, com sempre, per fer-te més fàcil la tria, 5 destacats de l’agenda:

Fira de la Pobla de Segur – Colors de monstrede Tombs Creatius. Jocs de fusta per posar a prova l’enginy acolorits amb belles il·lustracions. Dissabte i diumenge d’11h a 14h i de 17h a 20h al Parc Alcalde Boixareu de La Pobla de Segur. Per a tots els públics.

 

Mr. Parfumde Festuc Teatre. L’extravagant Pietro Pampolino ha arribat a la ciutat amb la seva màquina de fer perfums. Dissabte a les 18h a la Plaça Major d’Alcarràs. Per a tots els públics.

 

Zumde La Tresca i la Verdesca. Un espectacle d’animació en què els músics van vestits d’abelles mentre canten i toquen un ampli ventall d’instruments. Dissabte a les 18:30h al Carrer Tarragona de Terrassa. Per a tots els públics.

 

Que peti la plaça!de Xip Xap Teatre. Cançons i danses amb molta gresca i moviment per animar a petits i grans. Dissabte a les 19h a Artesa de Segre. A partir de 2 anys.

 

Una carretada de contesde La guilla teatre. Dos trobadors conten les històries que han recollit d’aquí i d’allà acompanyats del seu misteriós i inseparable carro. Diumenge a les 18:30h al Parc de Joan Oliver de Badia del Vallès. A partir de 3 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This