28 / 09 / 17

DESTACATS: Un cap de setmana ple d’emocions

Som a les portes d’un cap de setmana ple d’emocions. A més dels diversos festivals que s’organitzen arreu del país (TNT Kids a Terrassa, Sotabosc a Ribes de Freser, festa dels Lluïsos Teatre a Gràcia i Titellada al barri de Roquetes de Barcelona) pots anar a veure un munt d’espectacles.

Aquest dijous els 5 destacats d’EscenaFamiliar són:

‘Les sabates noves de l’emperador’ de Companyia de Teatre Anna Roca. Voleu entrar a la botiga on s’arreglen les sabates dels personatges dels contes? Dissabte a les 17:30h al Teatre Conservatori de Manresa. A partir de 5 anys.

 

‘Propers’ de Fadunito. Un espectacle de clown al carrer que mostra com una feina tan senzilla com netejar pot esdevenir còmica, absurda i participativa. Dissabte a les 17:30h a la Plaça de les Glòries de Sant Fost de Campsentelles i diumenge a les 12:30h al Poble Espanyol de Barcelona. Per a tots els públics.

 

‘Els tres porquets es caguen de por’ de Samfaina de colors. Vet aquí una nova aventura dels tres porquets! Tot comença quan han aconseguit desfer-se del llop. O això és el que es pensen… Diumenge a les 12h al Teatre El Foment de Martorell. A partir de 2 anys.

 

‘L’estrany viatge del senyor Tonet’ de Tombs Creatius Cia. d’arts de carrer. Descobreix tot jugant trossos dels viatges del Sr. Tonet, unes històries fantàstiques reconstruïdes amb material de desús – fustes, palets, mobles antics – i tot d’estris de la deixalleria. Diumenge a les 12h al Parc de la Torre Lluc de Gavà. Per a tots els públics.

 

‘El conte de la lletera’ de Xip Xap Teatre. Hi havia una vegada una nena juganera, fantasiosa i a qui li agradava molt cantar. Amb els diners de la venda del càntir de llet es podria comprar unes sabates, un vestit o… ves a saber què? Diumenge a les 18h al Centre Cultural de Malgrat de Mar. De 2 a 7 anys.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Camp Anti-Spam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Pin It on Pinterest

Share This