9 / 03 / 17

DESTACATS: I aquest cap de setmana, què podem veure?

S’apropa el cap de setmana i l’ocasió perfecta per viure les arts escèniques amb els pares, germans, avis, tiets… Per facilitar-te la tria entre el conjunt de programació de la cartellera, com cada dijous EscenaFamiliar et proposem els destacats:

Coneixes El perquè de les coses? Engruna Teatre t’ho explica de la mà de l’Ares, una rodamón que converteix els objectes en els personatges d’històries fantàstiques. Aquest dissabte farà parada a les 11:30h a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar. Recomanat per a nens i nenes a partir de 2 anys.

Per a infants una mica més grans (a partir de 4 anys), a les 17:30h es podrà veureEl carreró de les bruixes amb què Pocacosa Teatre comença temporada al Jove Teatre Regina. Un espectacle de bruixes, òpera i molt d’humor!

A les 18h coincidiran damunt els escenaris tres propostes ben diferents i interessants alhora. El Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona s’omplirà de la màgia del teatre negre de la companyia El Cau de l’Unicorn ambAKÄSHIA, el viatge de la llum, per a públic de 5 a 9 anys. El Teatre Tantarantana de Barcelona acolliràEn Patufetdel Centre de Titelles de Lleida, adreçat a infants a partir de 2 anys i protagonitzat per aquest eixerit personatge de la cultura popular. El Teatre Auditori de Bellavista de Les Franqueses del Vallès farà de caixa de ressonància deLa Vella Ràdiode Rah-mon Roma i els Dials, un concert teatralitzat per a nens i nenes a partir de 6 anys que regalarà una hora de sons, músiques d’Europa i tot tipus d’històries.

I destaquem encara un altre espectacle per dissabte: Renard o El llibre de les bèstiesde Teatre Obligatori, a les 19h, al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida. Un musical de Marc Rosich i Clara Peya basat en el clàssic català de Ramon Llull. A partir de 7 anys.

Diumenge al migdia, a l’Espai Maragall de Gavà, Engruna Teatre tornarà a pujar el teló amb Loops, un espectacle a partir de 3 anys sobre el pas del temps, la vida, l’herència, la curiositat… amb una escenografia magnífica i amb un violoncel i una flauta travessera en directe sobre l’escenari.

A la mateixa hora, El que ma queda de teatre presentarà Puig i Fontanals, carters professionals al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt. Una obra sobre el gust per escriure cartes als temps actuals adreçat a espectadors d’entre 5 i 12 anys.

La rateta que escombrava l’escaletade Festuc Teatre serà al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada diumenge a les 12:15h. Festuc Teatre la portarà perquè grans i petits (a partir de 2 anys) descobreixin aquesta versió que actualitza els rols del conte perquè siguin més empàtics als nous temps.

La Sala Miguel Hernández de Sabadell també obrirà les portes a uns personatges de conte: els 3 porquets. Samfaina de Colors oferiràEls tres porquets es caguen de por, un espectacle de música en directe i titelles que arrenca just on acaba el conegut conte. Diumenge, a les 17:30h, i a partir de 2 anys.

La Companyia de Comediants La Baldufa proposa un Safari sense moure’s del Patronat Parroquial d’Esparreguera. Un divertit espectacle que, amb humor i diversió, i de la mà dels animals de la sabana, parla als petits de 3 a 6 anys sobre els efectes del bullying. Per què els animals fan la guitza al lleó, que no sap no rugir?

I cloem els destacats amb una prèvia per dimarts que ve: una bona Escudella de poemes. L’espectacle, un recull de poemes de Miquel Desclot que L’Estenedor Teatre representa amb titelles, s’adreça a públic a partir de 4 anys. Serà a les 17:30h a la Biblioteca Can Rosés de Barcelona.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This