6 / 04 / 17

DESTACATS: 5 propostes que no et pots perdre

Ja és dijous! Planifica l’escena del cap de setmana amb aquests 5 destacats:

Tres dies de MiTMo, la 11a Mostra Internacional de Titelles que tindrà lloc de demà divendres fins diumenge a Mollet del Vallès amb un munt de propostes per a tota la família.

 

‘Loops’ d’Engruna Teatre. Un joc sobre el pas del temps amb objectes, música en directe, titelles i actrius. Dissabte a les 17:30h a l’Espai Cultural Montbarri de Montornès del Vallès i diumenge a les 12h al Teatre de la Vila de Palau-Solità i Plegamans. A partir de 3 anys.

 

D’un Quixot de Teatre Nu. Un espectacle sobre la novel·la de Cervantes amb cinc músics, un director apassionat i la Suite Burlesca de Telemann. Diumenge a les 12h al Teatre Centre Unió Agrícola d’Òdena. A partir de 8 anys.

 

El llop i les 7 cabretesde Xip Xap Teatre. Un conte en versió original, tintat d’ironia rural i amb l’actitud de “veure-les venir” dels pastors Pirinencs. Diumenge a les 17:30h al Teatre de La Garriga El Patronat. A partir de 3 anys.

 

‘La gran A… ventura’ de Marcel Gros. Una visita guiada a través de l’univers particular del pallasso en forma d’autobiografia esbojarrada. Diumenge a les 18h al Centre Cultural Els Costals de Castellbisbal. A partir de 3 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This