16 / 03 / 17

DESTACATS: Els 5 imperdibles del cap de setmana

Com cada dijous, remenem l’agenda d’EscenaFamiliar i et destaquem 5 propostes que no pots passar per alt!

Biblioteca de cuerdas y nudosde José Antonio Portillo, dissabte i diumenge a les 12h i a les 17:30h a LaSala de Sabadell. Una misteriosa biblioteca ambulant amb un munt de sorpreses a l’interior. A partir de 7 anys.

 

Els tres óssosde L’Estaquirot teatre, dissabte a les 19h al Casal de Sant Martí de Tous i diumenge a les 12h a la Sala La Planeta de Girona. La recreació del conte de La Rínxols d’or amb titelles i els óssos com a principals protagonistes. De 3 a 7 anys.

 

Zaquizamíde Cia. Roberto G. Alonso, que dissabte comença temporada al TNC – Sala Tallers (tots els caps de setmana fins el 9 d’abril, els dissabtes a les 20h i els diumenges a les 18h). Un espectacle vitalista on les joguines abandonades cobren vida. De 4 a 9 anys.

 

Menudade L’Estenedor Teatre, diumenge a les 18h al Teatre Principal d’Arenys de Mar. Cadascú és com més, però tothom pot acomplir els seus somnis si s’esforça per aconseguir-ho. De 3 a 8 anys.

 

Pinocchiode Companyia de Comediants La Baldufa, diumenge a les 18h al Teatre Cirviànum de Torelló. Una meravellosa versió del conegut conte reconeguda amb dos Premis FETEN 2015 (al millor espectacle i direcció) i candidata a l’última edició dels MAX. A partir de 6 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This