18 / 04 / 17

Dansa i activitats familiars al 9è Festival Sismògraf d’Olot

De dijous a diumenge, 48 espectacles faran bategar Olot amb la 9a edició del Festival Sismògraf. Les propostes volen convidar el públic de totes les edats a gaudir transversalment de la dansa. La programació es desenvoluparà tant a l’aire lliure (28 muntatges) com en espais tancats (20 muntatges) i està impregnada de contemporaneïtat.

A nivell familiar, el plat estrella és l’Itinerari de dansa al Parc. Tindrà lloc diumenge al migdia al Parc Nou i, al llarg de dues hores, permetrà veure gratuïtament el treball d’un seguit de companyies que han adaptat o creat especialment les seves peces per exhibir-les en aquest bucòlic entorn.

A més d’aquests i d’altres espectacles que es representaran al llarg dels 4 dies de Sismògraf, el festival ofereix tot un seguit d’activitats que conviden a viure’l plenament en família. Així es pot participar ballant o simplement mirant a ‘El Mirall’, un mirall rodant que es desplaçarà pel centre d’Olot durant tot el dissabte; jugar al photocall del Sismògraf ‘Ballar a la lluna!’ que hi haurà dissabte a El Firalet en què es poden crear il·lusions òptiques per fer possible l’impossible; sorprendre’s amb els ‘Spoutniks Estrafolaris’, uns éssers que s’escaparan de l’espectacle d’Anna Ventura Natsuki per passejar pels carrers a la recerca d’un intercanvi amb el paisatge urbà, la gent i l’arquitectura; o veure els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot pintant la dansa i captant l’essència del moviment a través del dibuix i la per les places i carrers del municipi.

Enguany el Sismògraf fa un pas més per apropar-se als més petits. Per primera edició, un grup de 7 famílies experimentaran el ‘Sismo en família’, una proposta pedagògica amb tallers i un itinerari específic pensada per aquelles famílies que desitgin conèixer amb més profunditat el món de la dansa. T’ho expliquem aquí.

Consulta la programació dia a dia: dijous 20, divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 d’abril.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This