Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Festival Grec (itinerari familiar) - Halka
13 / 07 / 17 a les 22:00 h · Teatre Grec, Barcelona

Festival Grec (itinerari familiar) – Halka

Groupe Acrobatique de Tanger

Halka

Groupe Acrobatique de Tanger

Vells coneguts del públic barceloní, el Group Acrobatique de Tanger ja va passar pel Grec Festival de Barcelona l’any 2008 amb Taoub, un espectacle amb posada en escena del francès Aurèlien Bory, i el 2010 amb Chouf Ouchouf, dirigit per Martin Zimmermann i Dimitri de Perrot. I és que aquests artistes de Tànger treballen amb els millors creadors de l’escena contemporània europea, d’aquí que en aquest espectacle hagin col•laborat amb Airelle Caen, de la Compagnie XY (premi Ciutat de Barcelona 2012 per l’espectacle Le Grand C) per tornar a partir de la tradició popular marroquina. Aquest cop, tornen als orígens amb un Halka, paraula que designa en la seva llengua un muntatge festiu que pren la forma d’un cercle. Expressen així les contradiccions entre el món sagrat i el profà, i s’interroguen sobre el paper de les dones en les societats magribines, tot amb un embolcall musical fet de poesia, de percussions i de cants que aporten espiritualitat, recordant-nos així que l’acrobàcia tradicional marroquina s’inspira en les ensenyances del savi sufí del segle XV Sidi Ahmed Ou Moussa.

Piràmides de vertigen i acrobàcies espectaculars en un espectacle d’alt voltatge que incorpora l’artista francès Abdeliazide Senhadji. És el més nou d’una companyia nascuda a les platges de Tànger l’any 2003, quan un grup de joves marroquins que perfeccionaven la seva tècnica van esdevenir ambaixadors de l’acrobàcia tradicional de la seva terra.

A partir de 6 anys 22 € / 16 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This