El Garitu
14 / 08 / 17 · Tot el dia · Plaça del Garitu, Cardedeu

El Garitu

Varis artistes

El Garitu proposa anualment una tria d’espectacles de circ, teatre, màgica i música d’arreu del territori i a peu de carrer durant la Festa Major de Cardedeu. Una programació d’espectacles entesos com una proposta de cultura popular per a totes les edats i per a tots els gustos. Un espai de trobada i coneixença per carrers i places que serveixi també per descobrir el municipi de Cardedeu.

Dilluns 14

A 3/4 de 12 del matí

Lloc: Plaça del Garitu

GARITET amb EL NIU de DUDU ARNALOT

Un ésser enigmàtic sobre un gran niu de maletes acaba d’arribar; no sabem d’on ve ni cap a on va, i potser tampoc ell ho sap, però la seva presència no ens deixarà indiferents.
Un personatge amb ànima d’ocell que captiva per la seva ingenuïtat i perspicàcia i que, acompanyat de sons i músiques, transforma el carrer en un escenari improvisat i ple de vida. El Niu és un espectacle que s’inventa de nou per cada carrer per on passa.
www.duduarnalot.com


A 2/4 de 7 del vespre

Lloc: des de la Plaça del garitu

GARITART

Espectacles de petit format representats per les places i els carrers de la nostra vila.

Trobareu clowns, equilibris, dansa vertical, malabars i altres disciplines circenses acompanyats de la música en viu de BRASS THE GITANO BAND i també del CASAL DE JOVES LA FUSTERIA.


A les 8 del vespre

Espectacle al nou Restaurant

MESA PARA DOS amb la CIA. COLABSE

S’obre un nou restaurant. Un equip del més alt nivell el durà a terme. Una llista infinita de reserves. Tot això i més davant d’una inesperada i inacabable sèrie d’esdeveniments que impedeixen que la teva taula per a dos estigui a punt. Esdeveniment site-specific centrat en la improvisació i l’inesperat.

A les 11 de la nit

Lloc: La gariteca (espai gastronòmic i escènic, aparcament del carrer Dr. Klein)

LES ARTS DEL CEL amb LA FEM FATAL

Anton i Polina, dos personatges que habiten un món efímer. Dos criatures que coneixen l’existència de l’altre, i com a la vida, a vegades simulen no adonar-se’n, fins i tot poden incomodar-se per la presència de l’altre, que entenen com imprescindible… Gaudeixen de la companyia, pateixen la por a la soledat. Es busquen, es cuiden, omplen buits d’infinites possibilitats, gaudeixen del joc, sense cap afany de posseir. Es necessiten, ens necessitem; i com en tota relació, obtenen els beneficis de l’existència en comú.

A mitjanit

Lloc: Plaça del Garitu

A punt

Petit i curiós espectacle o bestiesa de producció pròpia que sorprèn pels volts de mitjanit de cada nit a la Plaça de El Garitu.


A 1/4 d’1 de la matinada

Lloc: Plaça de El Garitu

CONCERT amb ROBA ESTESA

Roba Estesa és un grup de música amb un gènere propi, el folkcalentó. Parteixen d’una base de música d’arrel que fusionen amb d’altres estils amb l’objectiu de portar el posicionament polític a l’escenari festiu. Es reivindiquen com a dones i proposen noves dinàmiques per gaudir de l’oci i la música des de la visibilització i l’apoderament. Amb una concepció molt clara d’espectacle global, Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.

www.somrobaestesa.cat

A 3/4 de 2 de la matinada

PD EFA

El discjòquei imprescindible a les revetlles d’arreu de l’Anoia, torna al Garitu a esvalotar les matinades garitaires. Reserveu-vos energia!

Per a tots els públics + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This