El Garitu
13 / 08 / 17 · Tot el dia · Plaça del Garitu, Cardedeu

El Garitu

Varis artistes

El Garitu proposa anualment una tria d’espectacles de circ, teatre, màgica i música d’arreu del territori i a peu de carrer durant la Festa Major de Cardedeu. Una programació d’espectacles entesos com una proposta de cultura popular per a totes les edats i per a tots els gustos. Un espai de trobada i coneixença per carrers i places que serveixi també per descobrir el municipi de Cardedeu.

Diumenge 13

A 2/4 de 12 del migdia

Lloc: Plaça del Garitu

LES PERIPÈCIES D’EN SERGI, EL CAMALEÓ amb NÚRIA CLEMARES, narradora i actriu

Un dia, els camaleons, cansats de sentir-se dir que són els animals més estranys del món, decideixen anar a buscar-ne un que encara en sigui més. El Sergi és un petit camaleó que serà l’encarregat de buscar per tot el món l’animal més estrany. Anirà per indrets de molta calor, de molt fred, a la selva, i fins i tot al mar, on viurà una experiència molt especial, l’enamorament.

https://nuriaclemares.com/


A 2/4 de 8 del vespre

Lloc: Plaça de El Garitu

SANTI SERRATOSA


Espectacle i ”master class” de percussió corporal a càrrec d’un dels millors percussionistes del país.

www.santiserratosa.com


A les 9 del vespre

Lloc: La Gariteca (espai gastronòmic i escènic, aparcament Dr Klein)

BALLADA DE SWING amb música en directe a càrrec dels cardedeuencs HOT FIVE SWING

A Cardedeu fem Lindy-hop des de fa temps. L’any passat un “clandestí” ens va sorprendre furtivament un vespre i enguany ballarem, a ritme de Hot Five Swing, un repertori basat en estàndards de jazz on dominen els ritmes ideals d’aquest ball de moda.

Col·laboració: A Cardedeu fem Lindy


A les 11 de la nit

Lloc: Plaça de El Garitu

CHAPERTONS presenta BOOM

Lloc: Plaça de El Garitu

Pujar a l’escenari unes motos de cursa, un cotxe, un elefant de circ, una granota i una mosca gegant dins una selva, una pista d’autos de xoc, un pou sense fons, un cowboy, una folklòrica amb vestit de farbalans, una petita orquestra de cambra “pneumàtica”…. Tot això només cap a la imaginació de Chapertons.
Un muntatge innovador i una prova de la imaginació desbordant de tres actors còmics que, com a elements, tan sols utilitzen uns quants pneumàtics i els secrets de llur màgia.

www.chapertons.com

A mitjanit

Lloc: Plaça de El Garitu

A Punt

Lloc: Plaça de El Garitu

Petit i curiós espectacle o bestiesa de producció pròpia que sorprèn pels volts de mitjanit de cada nit a la Plaça de El Garitu.

A 1/4 de 12 de la nit

Lloc: Plaça de El Garitu

CONCERT amb HORA DE JOGLAR

La música d’Hora de Joglar ens transporta a gran velocitat del centre d’Europa al Carib, passant per la Garrotxa, la comarca d’on són originaris la majoria dels seus membres. Un viatge transoceànic, a base de swing, balkan, reggae, ska i ball llatí, que encén els escenaris on toquen, animant la gent a gaudir i ballar, a no quedar-se quieta.

www.horadejoglar.com

A 2/4 de 2 de la matinada

Lloc: Plaça de El Garitu

DJ MARVIN

Èxits del moment per petar la nit.

www.djmarvin.cat

Per a tots els públics + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This