Explica'm - II Fira del conte i altres històries
10 / 06 / 17 · Tot el dia · Vàries ubicacions – Sant Feliu de Guíxols, Sant Feliu de Guíxols

Explica’m – II Fira del conte i altres històries

Varis artistes

*Fira del conte. Parades de llibres, il·lustradors i artesans amb productes relacionats amb els contes. De 10 a 20h pel centre de la ciutat.

*Espai de Creativitat MILAN. Espai on deixar anar la creativitat: pintura, murals, pintura de dits, guixos… De 10 a 20h a la placeta Sant Joan / c/Hospital.

*El Pescador de Núvols. Taller. De 10 a 20h a la ctra. Girona / c/Garrofers. Preu: 3€

*La República dels Contes. A càrrec de la cia Jordi Font. A les 10.30h i a les 12.30h a les
escales del c/ Penitència.

*Tramuntanada de contes. A càrrec de la Fada Iris. A les 11.15h a la placeta Sant Joan.

*El Petit Lilo. Espectacle itinerant de titelles gegants a càrrec de Actua Produccions. Itinerari: Ajuntament, Passeig del Mar, Rambla Vidal, placeta Sant Joan. A les 11.30h.

*Storytime: The little pigs. Narració en anglès. A càrrec de Robin School. A les 12h al c/ Especiers amb c/ Notaria.

*Storytime: The World’s Worst Witch. Narració / taller en anglès. A càrrec de Kids & Us. A les 16.30h al c/ Sant Joan.

*Dolce Vita. Espectacle de màgia a càrrec del Mag Lari. A les 17.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€. Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme i a www.codetickets.com

*Presentació del conte La Clau. A càrrec de les seves autores Susana Peix (text) i Cristina Serrat (il·lustració). A les 17.30h a l’Antic Hospital (c/ Hospital, 33-35).

*Contes de por. Per a nois i noies a partir de 8 anys. A les 18h al Museu d’Història de la Joguina (Rambla Vidal, 48-50).

*Joc d’escapament: The Code. A partir de 10 anys. A càrrec de Cocolisto. A les 18h als Safareigs del Puig. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme. Preu: 5€.

*Trobada gegantera. A les 18h, plantada dels gegants a la Plaça del Mercat; a les 19h, presentació de les colles i cercavila pels carrers del centre. Recorregut: plaça Mercat, Passeig del Mar, Rambla Vidal, c/ Rutlla, placeta Joan Maragall, c/ Algavira, Rambla del Portalet, Passeig dels Guíxols, c/ Zamenhoff, c/ Sant Ramon, c/ Àngel Guimerà i passeig del Mar (Cambra de Comerç).

*Presentació del conte: “El drac Pasqual descobreix l’Antàrtida. A les 18.30h al c/ Especiers amb c/ Notaria.

*Presentació del conte: “En Xerric, l’escarabat més eixerit”. A càrrec d’Assumpta Mercader. A les 19.30h a l’Antic Hospital (c/Hospital, 33-35).

*El Gran Llibre de les Històries Imaginades de les Tradicions. Espectacle que combina narració i creació. A càrrec de la fada Parauleta Piruleta. A les 20h a la placeta Sant Joan.

*Enfila S.A. A càrrec de la cia. Estampades. La història de dues dones dels anys cinquanta que treballen en una fàbrica tèxtil. A les 21.15h a la Plaça del Mercat.

*Contes i altres històries de nit. Contes de por i de misteri. A partir de 16 anys. A les 22.30h. Punt de trobada: Monestir. Espais: Cementiri i Jardins del Monestir.

Per a tots els públics + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This