7a. Setmana del Circ
12 / 07 / 17 a les 18:00 h · Pou de la Figuera, Barcelona

7a. Setmana del Circ

Vàries companyies

🎪 DIMECRES 12 JULIOL
18:00 Taller Hula Hoop
Amb Amelia Cadwallader 📍 Pou de la Figuera
➡ La pràctica del hula hoop és una manera de fer exercicis de forma divertida i creativa per a tota la família. El hula hoop és un joc i entreteniment per a aclarir la ment, agilitzar el seu procés de dissociació, i coneixement corporal. El hula hoop estimula el desenvolupament de la motricitat bàsica, la coordinació oculomanual i ens porta a la investigació dels nostres reflexos.

18:00 Taller Acrobàcia
Amb la Circular 📍 Pou de la Figuera
➡ Taller d’acrobàcia per a nenes i nens entre 6 i 12 anys. Durem el tatami a la plaça per aprendre l’acrobàcia de sòl, ens posarem cap per avall i experimentarem el moviment del cos amb un munt de jocs individuals i en grup.

20:00 Espectacle “Breaking Broken Dreams”
Amelia Cadwallader 📍 Plaça Pou de la Figuera
➡ La protagonista de l’espectacle, Maple Staplegun, s’ha escapat de l’oficina per demostrar al món que ella no és una secretària qualsevol. Equipada amb els seus Hula Hoop, Maple presentarà uns increïbles exercicis de manipulació amb els cèrcols, barrejats amb improvisació i comèdia física, per sorprendre el públic amb el seu alt nivell tècnic circense i el seu fascinant somriure que a ningú deixarà indiferent.

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This