Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
2 / 07 / 15

Bombollavà, de Pep Bou

“I per acabar posant unes notes d’humor intel·ligibles per a tots els espectadors, tinguin l’edat que tinguin, Pep Bou recorre a l’escala musical bàsica del Do, Re, Mi Fa, Sol, La, amb una estructura humida de pentagrama gegant on les bombolles fan de les seves i fan anar de bòlit cadascun dels tres músics.” 

Autor: Andreu Sotorra

Data: 08/12/13

Llegeix la crítica competa a Clip de teatre


“El piano, l’acordió, els flautismes i el violoncel dialoguen amb les bombolles, amb l’artista, amb el públic. La complicitat és total, fins al punt que sembla que Pep Bou, tot omplint de fum una bombolla, estigui en realitat tocant el saxo. Són alguns dels moments que arrenquen els ooooh del públic (oooohs sempre acompanyats dels inevitables i innocents cometaris en veu alta d’algun nen petit o de les evitables explicacions dels pares). No hem d’oblidar que és un espectacle per a totes les edats!”

Autor: Toni Polo

Data: 17/12/13

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Com en el circ, la precisió tècnica del ‘més difícil encara’ no és el que compta, sinó la màgia de l’ instant suspès en el ‘tot pot passar’. […] Déja vu? Potser, tot depèn de com es miri. Puntualitzar que és un espectacle familiar, sí, però sense el to de pallasso de ‘Clinc’. És Pep Bou ‘brut nature’ i exigeix infants amb una certa capacitat de concentració.”

Autor: Víctor Giralt

Data: 11/12/13

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Si el risc de les bombolles no us posa nerviosos i teniu la paciència suficient, us trobareu amb un espectacle ben concebut i amb moments sorprenents i molta poesia visual. S’agraeix l’aposta per la música en directe i hi ha aspectes, com la il·luminació, excel·lentment executats.”

Autor: Marc Sabater

Data: 11/12/13

Llegeix la crítica completa a:

 

 


Em consta que encara queda algun despistat que pensa que no cal tornar a veure en Pep Bou, perquè sempre fa bombolles. En queden, sí. Com també en queden dels que creuen que en Miró sempre pintava el mateix, que Vivaldi feia sempre el mateix concert i que totes les postes de sol són iguals o similars. Des d’aquí em vull permetre la irreverent gosadia d’intentar convèncer aquestes persones que, per molts espectacles nous que presenti en el futur, l’artista visual Pep Bou serà nou i sorprendrà de nou a cada nou espectacle.”

Autor: Jordi Jané

Data: 09/12/13

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“En Pep Bou no busca domar les bombolles, les coneix, les comprèn, les mima, parla amb elles i pacta un seguit de moviments increïbles, que elles, esser vius a la fi, executen divertides i també entremaliades. ‘Bombollava’ és un espectacle ideal per poder gaudir en família i amb els amics. No se’l perdin.”

Autor: Ferran Baile

Data: 13/12/13

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Explora els límits de la rara dèria d’engabiar aire […]. Probablement res més interessant a la cartellera de Nadal per conjugar l’entreteniment dels més petits amb l’interès dels més crescuts.”

Autor: Manuel Pérez i Muñoz

Data: 19/12/13

Llegeix la crítica completa a Retaule de meravelles

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This