Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
19 / 06 / 17

Mrs. Brownie, de Teatre Nu

“Creo que estamos poco acostumbrados a ver títeres para adultos, pero tenemos reacciones similares a la de los más pequeños. El títere te encandila desde el primer momento. Quizás porque represente con una ternura indescriptible la historia de toda una vida, por la mirada, por la forma de moverse que le otorga Laura Guiteras, pero en nada y menos tiene a todo el público en el bolsillo.”

Autora: Elisa Díez

Data: 19/06/17

Llegeix la crítica completa a:


“El tono desenfadado, la interacción con el público y el dinamismo de la pieza son grandes valores que llegan a través de la sencillez y la proximidad. Y por supuesto de la voz de Laura Guiteras, que fluctúa entre el agudo y el grave según las necesidades de cada tema. Además de cantante, Guiteras es la manipuladora de tres títeres de distinta forma y tamaño que representan distintas facetas del personaje. Un desfile de talento que reúne dotes titiriteros, voz e interpretación.”

Autora: Alba Cuenca

Data: 09/06/17

Llegeix la crítica completa a:


“Els expressius putxinel·lis cobren vida de la mà i de la veu de Laura Guiteras, una cantatriu de variat registre, que ha fet ràdio, tele i teatre però que excel·leix en el cant, d’una força fascinadora, d’una qualitat vellutada, entonació d’argent i un cromatisme acústic fet per al swing més imponent. […] aconsegueix una complicitat espaterrant amb el públic, a qui fa participar sense forçar-lo, fent gala d’un domini absolut de l’escenari i del directe.”

Autor: Francesc Massip

Data: 22/05/17

Llegeix la crítica completa a:


“La partitura és original dels dos intèrprets, però es diria que surt de l’ànima d’Alabama, amb un repertori de swing, jazz, blues i soul enganxadissos, trencats només per fugaces intervencions parlades de la Brownie, envellida, atrotinada, gronxant-se al balancí, picaresca encara amb el pianista que no l’abandona mai, somniant en el temps que era la reina del cabaret.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 09/05/17

Llegeix la crítica completa a:

 


“El músic i la manipuladora d’objectes es dirigeixen contínuament al públic, fent evident que tot és una falòrnia divertida i que necessita de la complicitat de la concurrència. Molt fresc, ideal per a joves que es deixen persuadir per una història senzilla, tendra, divertida i amb els grams de picant que necessita perquè no es faci naïf si es representa a la matinada.

Autor: Jordi Bordes

Data: 19/09/15

Llegeix la crítica completa a:

 


“Mrs. Brownie promet estones de diversió, nostàlgia i magnífica música en viu amb un repertori creat exclusivament per a aquest muntatge. Els temes beuen del swing, el soul, el blues i el jazz i evoquen els seus temps de glòria.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 15/05/15

Llegeix la crítica completa a: AnoiaDiari


“Un desdoblament magnífic que ens parlava de la vida i de la mort, de com la màxima excitació ens porta a la màxima decrepitud, de la joventut que es llença voraç a la vida i de l’agonia de quan se li acaba la corda. Una dualitat que Guiteras va mantenir, gràcies a la seva fogositat desbordant, en constant tensió i força inaudita. Un dramatisme molt ben dirigit i canalitzat per Víctor Borràs, un dels cervells visibles del Teatre Nu.”

Autor: Toni Rumbau

Data: 05/05/15

Llegeix la crítica completa a: Putxinel·li

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This