19 / 04 / 17

Yolanda Olid guanya el sorteig per celebrar Sant Jordi al SAT! amb Tanaka Teatre

Yolanda Olid (Yolanda OB) ha guanyat el sorteig d’un pack familiar de 4 entrades per veure l’espectacle de teatre, titelles i humor ‘Un món (i un munt!) de dracs’ de la companyia Tanaka Teatre. L’obra es representarà al SAT! Teatre el proper cap de setmana de Sant Jordi, a les 17:30h tant dissabte com diumenge.

‘Un món (i un munt!) de dracs’ narra les llegendes de dracs d’arreu del món que posen a prova les protagonistes, dues princeses ben peculiars. Per això, la pregunta que calia respondre per participar al sorteig de les invitacions per la funció del dissabte era Com venceries un drac?

Les respostes han estat ben variades:

Yolanda OB La meva filla diu que fent-li pessigolles fins que “es mori” de riure

Nick Rivers El meu nen l’acariciaria i li explicaria un conte

Olaya Garcia: Amb els nostres timbals! Formem part d’una colla de diables infantil, i els timbalers podem espantar qualsevol drac!!!!

David: Tinc dues opcions: Posant a un polític al davant, segur que s’espanta i l’altra amb la màgia de Harry Potter… perquè si creiem en dracs creiem en Harry Potter, o no?

Glòria Planas Bas: Fent-li pessigolles fins que es posés de panxa enlaire i totalment rendit!

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This