17 / 07 / 17

Sorteig express de 4 entrades per ‘El col·leccionista de pors’ al SAT! dins el Grec en Família

Dimarts 18 i dimecres 19 de juliol L’Estenedor Teatre presentarà ‘El col·leccionista de pors’ al SAT! Sant Andreu Teatre en el marc del Grec en Família del Grec Festival de Barcelona. Tots dos dies serà a les 18:30h i EscenaFamiliar sortegem un pack familiar de 4 entrades per la funció de demà, dimarts.

El protagonista d’‘El col·leccionista de pors’ és en Dani Vidal, un senyor que, ja de ben petit, va començar a col·leccionar les pors més diverses i a guardar-les en gàbies, pots i caixes. Perquè cada por s’ha de guardar d’una manera concreta i no totes estan en el mateix estat. N’hi ha de ben seques, d’altres que encara belluguen i fins i tot n’hi ha d’aquelles que no es deixen atrapar de cap manera… Amb en Dani recorrerem casa seva, plena d’uns sons i sorolls que, amb la música, formen la banda sonora de l’espectacle. El llenguatge dels titelles, l’especialitat de L’Estenedor Teatre, servirà per donar forma a les pors més concretes i a les més abstractes.

Farem el recorregut no un, sinó dos cops, perquè en la segona ocasió ens acompanyarà l’Emili, el pare d’en Dani, que ens explicarà com va anar solucionant bona part de les pors que tenia el seu fill i ens ajudarà a trobar una explicació lògica per a cadascuna de les pors que tots tenim o hem tingut.

L’Estenedor Teatre és una companyia amb una llarga tradició titellaire que, aquest cop, s’endinsa també en el treball actoral i fins i tot en el moviment, ja que els desplaçaments dels actors i dels elements escenogràfics per l’escenari conformen una subtil coreografia. L’espectacle s’adreça a nens i nenes a partir de 6 anys.

Per participar al sorteig de les 4 entrades pel dimarts 18 de juliol a les 18:30h cal respondre la pregunta: Quina és o ha estat la gran por de la teva vida?

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins el mateix dimarts 18 de juliol a les 9h del matí. No t’adormis!!!

  1. Mònica Says: 17/07/2017 15:38

    Ser una bona mare!

  2. David Says: 17/07/2017 11:01

    Que és faci mal

  3. David Says: 17/07/2017 10:59

    Que la meva filla prengui mal

Pin It on Pinterest

Share This