11 / 04 / 17

Sortegem 4 entrades per ‘Un món (i un munt!) de dracs’ de Tanaka Teatre al SAT!

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el cap de setmana del 22 i 23 d’abril el SAT! Teatre ha programat un espectacle amb llegendes de dracs d’arreu del món. Porta per títol ‘Un món (i un munt!) de dracs’ i és una producció de teatre, titelles i humor de la companyia Tanaka Teatre. Es representarà dissabte i diumenge a les 17:30h i s’adreça a tots els públics.

Les protagonistes són dues princeses ben peculiars que descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels seus llibres en surten dracs que les posen a prova. N’hi ha de tota mena i provenen d’arreu del món: de la Xina, el Japó, Grècia, Escandinàvia i, fins i tot, els que encara viuen a Catalunya.

EscenaFamiliar i el SAT! sortegem un pack familiar de 4 entrades pel dissabte 22 d’abril, a les 17:30h. Per participar al sorteig cal respondre la pregunta: Com venceries un drac?

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins dimecres dia 19 d’abril a les 9h del matí.

 1. Olaya Garcia Says: 18/04/2017 10:27

  Amb els nostres timbals! Formem part d’una colla de diables infantil, i els timbalers podem espantar qualsevol drac!!!!

 2. David Says: 11/04/2017 14:44

  Tinc dues opcions:
  Posant a un polític al davant, segur que s’espanta i l’altra amb la màgia de Harry Potter..perque si creiem en dracs creiem en Harry Potter, o no?

 3. Glòria Planas Bas Says: 11/04/2017 10:58

  Fent-li pessigolles fins que es posés de panxa enlaire i totalment rendit!

Pin It on Pinterest

Share This